Valitse sivu

Nyt kootaan tietoja harrastepesiksestä kautta maan. Autathan meitä kokoamaan harrastepesistietoja Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta?

Pesisliikkeen uudistuksen myötä nyt kerätään pohjatiedot koko Suomesta paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista harrastepesistoimintaan liittyvistä tuotteista ja tapahtumista. Tavoitteena on löytää harrastepesikseen elinkaareltaan pitkäikäisiä toimivia asioita, joita voidaan lanseerata ympäri Suomea ja näistä kerätään ideapankki. Samalla selvitetään toimijaverkostot eli yhteystiedot sekä mahdollisesti sähköisiä markkinointimateriaaleja. Kohderyhmät ovat lapset, nuoret, aikuiset ja perheet. Nyt kerätään myös päiväkoteihin, kouluihin ja työyhteisöille tarjottavat tuotteet. (EI kilpasarjat/leirit tai pesiskoulut).
Jos siis sinulla on esimerkiksi säännöllisesti kesäisin kokoontuva höntsä- tai Ladypesis tms. porukka tai vuosittain järjestettävä harrastepesistapahtuma, täytäthän tiedot seuraavasta linkistä
https://my.surveypal.com/harrastepesis2018
Palautus 14.2.2018 mennessä Kiitos!