PESÄPALLOLIITON ITÄINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

MITALITURNAUKSET

Sarjajärjestelmän mukaiset mitaliturnaukset pelataan sarjoittain alta löytyvinä viikonloppuina, ellei mitaliturnaukset joukkueet yhteisesti sovi pelipäivän muutoksesta. Kotijoukkue saa päättää, että kumpana päivänä turnaus pelataan, eli valinta tehdään yleensä ko. paikkakunnan kenttätilanteen ehdoilla. Eli kaikkien lopputurnausjoukkueiden tulee varautua ko. viikonlopun molempiin päiviin.

C-, D-ikäisten sarjoissa sekä E-poikien kilpasarjassa ottelut pelataan 3+3+kotari. E-tytöissä ja E-poikien pelisarjassa ottelut pelataan 4 vuoroparin peleinä ja vk-leirien pelisarjasäännöillä (kuten runkosarjakin on pelattua). Turhia tasoittavia ei pelata ja juoksuero sääntö on voimassa myös lopputurnauksissa.

Alueen puolesta mitalit toimitetaan turnauspaikkakunnalle etukäteen.

Mitaliturnausten tulokset tulee päivittää heti ottelun päätyttyä tulospalveluun, jotta alueen puolesta voidaan tehdä pelipäivän aikana päivitys kuntoon finaalin ja pronssiottelun joukkueiden osalta.

 

SARJAJÄRJESTELMÄT

Sarjajärjestelmät on päivitetty 19.3.2021.

Aluesarjan sarjajärjestelmät 2021


C-pojat: (7)

Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila, Kiteen Pallo -90, Kouvolan Pallonlyöjät, Puijon Pesis ja Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen runkosarja. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä. Runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa. Muut sijat määräytyvät runkosarjan perusteella.
Mitaliturnaus pelataan 11. tai 12.9.
Max. 14 peliä, min. 12 peliä/joukkue.

C-tytöt: (6):
Joensuun Maila musta, Joensuun Maila punainen, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Siilinjärven Pesis, Sotkamon Jymy ja Viinijärven Urheilijat

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen sarja. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä. Runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa.
Mitaliturnaus pelataan 11. tai 12.9.
Max. 12 peliä, min. 10 peliä/joukkue.

D-pojat kilpasarja: (6)
Joensuun Maila, Kiteen Pallo-90, Kouvolan Pallonlyöjät, Oulun Lippo Juniorit, Puijon Pesis ja Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen runkosarja ja lisäksi 2 lisäpeliä pikku lohkoissa. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä ja muut sijat ratkaistaan runkosarjan perusteella. Mitaliturnauksessa runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa.
Lohko A: KPL, PuPe ja Lippo Lohko B: JoMa, KiPa, SoJy
Mitaliturnaus pelataan 4. tai 5.9.
Max.  14 peliä, min. 12 peliä/joukkue.


D-pojat pelisarja: (10)
Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila/mustat, Joensuun Maila/punaiset, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Kiteen Pallo -90, Pesä Ysit, Puurtilan Kisa-Pojat, Puijon Pesis, Siilinjärven Pesis ja Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kolminkertainen runkosarja kahdessa lohkossa. Runkosarjan jälkeen molempien lohkojen kaksi parasta pelaavat mitaliturnauksen paremman lohkovoittajan (=pisteitä/pelattu ottelu) kotikentällä. Mitaliturnauksessa lohkojen A1-B2 ja B1-A2 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa. Pelataan myös sijoitusturnaus 5-8, jossa pelaavat molempien lohkojen 3-4. Turnaus pelataan paremman lohko 3:sen (=pisteitä/pelattu ottelu) kotikentällä. Turnauksessa lohkojen A3-B4 ja B3-A4 pelaavat ristikkäisottelun, jonka voittajat pelaavat sijoista 5-6 ja häviäjät sijoitusta 7-8. Sijat 9-10 määräytyvät runkosarjan perusteella (=pisteitä/pelattu ottelu).
Lohko A: IPV, JoMa/m, JoMa/p, KiPa, Ysit. Lohko B: K&K Juniorit, PK-P, PuPe, SiiPe, SoJy
Mitaliturnaus pelataan 4. tai 5.9.
Max.  14 peliä, min. 12 peliä/joukkue.


D-tytöt kilpasarja: (5)
Joensuun Maila, Kiteen Pallo -90, Siilinjärven Pesis, Pesä Ysit, Viinijärven Urheilijat

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen runkosarja ja lisäksi yksinkertainen sarja D-tyttöjen pelisarja joukkueita vastaan. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä ja muut sijat ratkaistaan runkosarjan perusteella. Mitaliturnauksessa runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa. Mitaliturnaus pelataan 4. tai 5.9.
Max.  14 peliä, min. 12 peliä/joukkue.

 

D-tytöt pelisarja: (4)
Imatran Pallo-Veikot, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Siilinjärven Pesis ja Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen runkosarja ja lisäksi yksinkertainen sarja D-tyttöjen kilpasarja joukkueita vastaan. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä. Mitaliturnauksessa runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa. Mitaliturnaus pelataan 4. tai 5.9.
Max.  13 peliä, min. 13 peliä/joukkue.


E-pojat kilpasarja: (9)
Imatran Pallo-Veikot/reds, Joensuun Maila-09/musta, Joensuun Maila-10/punainen, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Kiteen Pallo -90, Kouvolan Pallonlyöjät, Puijon Pesis ja Siilinjärven Pesis, Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan yksinkertainen runkosarja ja lisäksi pelataan 4 peliä pikkulohkoissa. Runkosarjan 4 parasta pelaavat mitaliturnauksen runkosarjan voittajan kotikentällä ja muut sijat ratkaistaan runkosarjan perusteella. Mitaliturnauksessa runkosarjan 1-4 ja 2-3 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa.
Lohkot: Lohko A: IPV, JoMa-10/p, KiPa, Lohko B: JoMa-09/m, SiiPe, SoJy Lohko C: KPL, K&K Juniorit, PuPe
Mitaliturnaus pelataan 28. tai 29.8.
Max. 14 peliä, min. 12 peliä/joukkue.


E-pojat pelisarja: (9)
Imatran Pallo-Veikot/white, Joensuun Maila-09/mustat, Joensuun Maila-10/punaiset, Kiteen Pallo-90, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Pesä Ysit, Puijon Pesis, Siilinjärven Pesis ja Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä:
Pelataan kaksinkertainen runkosarja. Sijoitukset määräytyvät runkosarjan perusteella.
Max. 16 peliä, min. 16 peliä/joukkue.


E-tytöt: (11)
Ilomantsin Urheilijat, Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila, Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit, Kiteen Pallo -90, Pesä Ysit, Puijon Pesis, Siilinjärven Pesis/keltaiset, Siilinjärven Pesis/mustat, Sotkamon Jymy ja Viinijärven Urheilijat

Sarjajärjestelmä:

Pelataan kahdessa lohkossa kaksinkertainen runkosarja ja sen lisäksi yksinkertainen sarja toisen lohkon joukkueita vastaan. Molempien lohkojen 2 parasta pelaavat mitaliturnauksen paremman lohkovoittajan (=pisteitä/pelattu ottelu) kotikentällä ja muut sijat ratkaistaan runkosarjan perusteella (=pisteitä/pelattu ottelu). Mitaliturnauksessa lohkojen A1-B2 ja B1-A2 pelaavat välieräottelun, jonka voittajat pelaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa.
Lohko A: IlU, IPV, JoMa, KiPa, Ysit, ViU. Lohko B: Kirittäret, PuPe, SiiPe/k, SiiPe/m, SoJy.
Mitaliturnaus pelataan 28. tai 29.8.
Max. 17 peliä, min. 14 peliä/joukkue.


 

 

Itä-Länsi

Pesis 100 -sivusto