Valitse sivu

Leirillä pelattavat sarjat ovat:

 • E-p kilpa- ja pelisarja
 • E-t kilpa- ja pelisarja
 • F-pojat
 • F-tytöt
 • G-pojat
 • G-ikäisten sekasarja
 • Pienpelisarja F-G ikäisten sekajoukkueille

Viime kesän Kunnari-leirillä Liperissä oli mukana 39 joukkuetta. Joten kannattaa ilmoittaa joukkue mukaan jo alkuvaiheessa ja näin varmistaa joukkueen osallistuminen leirille. Mikäli jonkun seuran pesistoiminta käynnistyy vasta lumien sulettua, niin mukaan pääsee vielä 21.5 asti, mikäli leiri ei ole siihen mennessä täyttynyt.
Ilmoittautuminen tehdään Pesistulokset sivustoilla.

Leiripassin hinta on:

 • 110 €/hlö, mikäli joukkue ilmoittautuu mukaan 2.5-24.4.
 • 120, mikäli joukkue ilmoittautuu mukaan 25.4-21.5.

Leiripassi sisältää:

 • Koulumajoituksen
 • Ruokailut (pe lounas – su lounas)
 • Vähintään 5 ottelua / joukkue
 • Oheisohjelman

Kunnari-muki

Leirin ovat pesisjunnuille kesän ykkösjuttu!

Tulethan sinäkin alle 12-vuotiaiden joukkueesi kanssa mukaan Kunnari-leirille? Leirillä junnut pääsevät pelaamaan paljon pelejä ja viettämään mukavaa aikaa joukkueen kanssa yhdessä. Lisäksi siellä saa uusia kavereita ja pääsee katsomaan naisten Superpesis ottelua.

Erityisesti aloitteleville joukkueille ja pienemmille seuroille Kunnari-leiri on loistava mahdollisuus päästä mukaan nauttimaan pesisleirin iloista. F-G-ikäisten (=10-v tai alle) pienpesis sarjaan pääset mukaan vain kuudella pelaajalla, jossa mukana voi olla tyttöjä sekä poikia. Joukkueen kokoaminen on pitäisi onnistua ihan jokaiselta paikkakunnalta, koska sen verran pieni pelaajamäärä riittää jo leirille pääsyyn.

Kunnari-leirillä palkitaan E-ikäisten sarjojen 3 parasta joukkuetta Kunnari-leiri mitalilla sekä F-G-ikäisten sarjoissa kaikki saavat muistomitalin. Lisäksi leirin nimen mukaisesti jokainen pelaaja, joka leirin aikana lyö kunnarin, tulee saamaan oman Kunnari-mukin.