Valitse sivu

Itäisen alueen seurakokous pidetiin ti. 1.11 Varkaudessa. Seurakokouksessa valittiin alueelle uusi puheenjohtaja, Rauno Airakseen siirryttyä viettämään ”eläkepäiviä” myös pesiksen parista. Lämpimät kiitokset vielä kerran Raunolle panoksestasi PPL:n ja alueentoiminnan eteen tehdystä työstä! Ja isot kiitokset myös Reijo Kauhaselle, joka on monet vuodet ollut mukana johtoryhmässä ja johtanut alueen tuomaritiimin toimintaa.

Uudeksi alueen johtoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Matti Mäkinen Jyväskylästä, joka toimii tällä hetkelle Kiri&Kirittäret Juniorit ry:n puheenjohtajana. Uutena henkilönä johtoryhmään valittiin Jan Brandt Jyväskylästä, joka jatkaa Reijon työtä tuomaritoiminnan parissa. Lisäksi johtoryhmässä valittiin jatkamaan Ville Lantta Lappeenrannasta, Ulla Timperi Lappeenrannasta, Tuukka Martikainen Juvalta, Risto Pitkänen Jyväskylästä, Antti Remes Joensuusta, Markko Rothström Varkaudesta. Yksi johtoryhmän paikka varattiin alueelta valittavalle liittojohtokunnan jäsenelle, joka siis varmistuu PPL:n vuosikokouksen jälkeen.

Seurakokouksessa valittiin myös itäisen alueen ehdokas liittojohtokunnan puheenjohtajaksi. Seurakokouksen läsnäolijat asettuivat yksimielisesti  Ari Monosen ehdokkuuden taakse liiton puheenjohtajaksi. Sen lisäksi alueen ”ykkösehdokkaaksi” PPL:n johtokuntaan esitetään Niko Kaukovaltaa, joka äsken valittiin Pesä Ysien uudeksi puheenjohtajaksi.

Rauno Airas

Alueen palkitsemistilaisuuden yhteydessä Rauno Airakselle myönnettiin Pesäpalloliiton ansiomerkki kultaisin lehvin ansiokkaasta työstä pesäpallon parissa.

Alueen johtoryhmä on myös päättänyt, että vuoden 2023 Kunnarileirin järjestelyoikeudet myönnetään Kiri&Kirittäret Junioreille. Sekä vuoden 2024 leirin saa järjestettäväkseen Viinijärven Urheilijat.