Valitse sivu

Tänäkin vuonna koulujen joululomien aikaan on tarjolla mainio tilaisuus kehittää lukkarointitaitojaan tai sen valmentamista, kun suosittu LukkariCamp tekee jälleen paluun. Kolmipäiväinen leiri sisältää luonnollisesti paljon lukkarointiin liittyvää teknistä ja taktista koulutusta, mutta tarjolla on paljon muutakin oheisohjelmaa ja yhdessä tekemistä. Kiinnostus LukkariCampia kohtaan tuntuu pysyvän korkealla vuodesta toiseen.

– Kyselyjä tuli jo ennen ensimmäisen esitteen julkaisua. Sitten kun se julkaistiin, niin 22 minuutissa tuli jo 12 ilmoittautumista. Viime vuonna leirillä oli yhteensä 64 junioria ja lisäksi parikymmentä valmentajaa, LukkariCampin järjestelyistä vastaava Matti Mansikka kertoo.

– Campin maksimimäärä on 70, mutta sellainen noin 55 junioria olisi jo tosi hyvä määrä.

LukkariCampin kouluttajina toimivat jälleen Superpesiksen huippulukkarit, kuten Topi Kosonen, Rasmus Surakka ja Mari Mantsinen. Lukkarilegenda Jukka Holttinen on myös ollut leirin vakiokasvona sen ensimmäisestä vuodesta (2009) lähtien, ja hänet Mansikka on nimennyt leirin rehtoriksi.

– Topi (Kosonen) oli viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana kouluttajana ja hän oli nytkin innolla lähdössä mukaan. On kuulemma niin upea camp meillä, Mansikka hehkuttaa.

LukkariCamp alkaa keskiviikkona 28.12. klo 14 ja päättyy perjantaina 30.12. klo 16. Leirin hinta on 195 euroa, joka sisältää valmennuksen ja harjoittelun, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla, sekä Sport Span ja kuntosalin käytön.

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelun kautta.

Lisätietoja:

Matti Mansikka
040 075 6053
matti.mansikka(at)mm-coach.fi

LukkariCamp 2022.Esite