Valitse sivu

Hodaritorstaista nautitaan torstain päivällisenä ja nimensä mukaisesti luvassa on hotdogit lisukkeiden kera. Hotdog-sämpylät tulevat nilsiäläiseltä Liepuskalta ja hodarinakit Atrialta. Molemmat ovat mukana tukemassa Hodaritorstain järjestämistä.

– Idea hodaritorstaihin lähti viime kesän Kuopio-Siilinjärven Nuorisoleiriltä, missä järjestettiin Burgerperjantai. Tänä vuonna tarjottavaksi valikoitua hodarit, leirinjohtaja Marko Heikkinen valaisee.

Kun vatsat on täytetty maittavalla ruoalla, on luvassa leiridisco. Leiridisco järjestetään klo 18.00 alkaen Ahmon koulun liikuntasalissa. Perinteisen discoilun lisäksi liikuntasalin yksi lohkoista on varattu toiminnalliseen puuhailuun pomppulinnoineen. Discossa leiriläisiä viihdyttää avajaisissakin seremoniamestarina toiminut DJ Vänskä.

Toki torstaihin mahtuu myös pelejä aamu- sekä päiväkierroksen verran. Yhteensä torstaina pelataan leiriotteluita noin 90 ottelun verran ja tuttuun tapaan POP Areenan kentillä pelattavista otteluista on luvassa suorat lähetykset.

Tänään päälähetyksessä nähdyt ottelut, kuten muutkin lähetykset ovat katsottavissa tallenteena Keltamusta Median Youtube-kanavalla.

Yle Kuopion juttu leiriltä (YLE Areena)

Leirin kuvia (galleria päivittyy leirin ajan)