Pesisväen ja Itäisen alueen yhteiset tapahtumat ovat olleet viimeisen kahden vuoden aikana kortilla koronaviruspandemian johdosta. Nyt näköpiirissä on kuitenkin toiveikkuutta, kun pesis100 -gaalailta odottaa muutaman viikon päässä. Gaala toimii samalla mainiona starttina juhlavuoden erilaisille tapahtumille ja tempauksille.

– Ei tässä viimeisen parin vuoden aikana ole ollut paljon mitään isompia yhteisiä juttuja, joten nyt on senkin takia mukava lähteä viettämään hyvää yhdessäolon juhlaa. Korona on laittanut varmasti itse kullakin elämän sisältöjä kapealle alalle, mutta nyt on mahdollisuus juhlia yhdessä, Itäisen alueen johtoryhmän puheenjohtaja Rauno Airas miettii.

Airas toivoo, että juhlailta houkuttelee paikalle laajasti eri toimijoita alueen pesäpalloseuroista. Illan aikana on myös hyvä mahdollisuus nähdä vanhoja tuttuja lajipiireistä, sekä luoda uusia verkostoja. Gaalan juhlapuhujana toimii Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen, jonka lisäksi gaalavieraana on myös PPL:n uusi toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

– Odotusarvo on korkealla ja gaalaan tavoitellaan mukaan vähintään sataa henkilöä alueen pesisseuroista. Kovasti toivon, että seuraväki lähtee liikkeelle, Airas kannustaa.

Juhlaillan aikana muistellaan menneitä vuosikymmeniä pesiksen parissa. Huomionosoituksien ja puheiden lisäksi tarjolla on monenlaista viihdettä, kuten tanssiesityksiä ja teatteriryhmä Nimettömien esittämiä pesisaiheisia näytelmäkatkelmia.

– Virallisemman osuuden jälkeen on gaalan buffet-illallinen, jonka yhteydessä on tarjolla myös elävää musiikkia. Kokonaisuudessaan olemme pyrkineet rakentamaan viihdyttävän ja arvokkaan tuntuisen gaalaillan, Airas summaa.

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Pesis100 -juhlagaalaan pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta.
Juhlagaalan ohjelma ja lisätiedot

 

Lisätiedot:
Pirjo Mäkelä
pirjo.makela@pesis.fi
040 7444 511

 

Teksti: Ismo Huotari