Valitse sivu

Ilmoittautuminen eri sarjatasoille päättyy eri aikaan: 
C-juniorit 15.2.2022
D-E-juniorit 28.2.2022
F-G-juniorit 31.3.2022, lisäksi F-G-juniorien sarjaan otetaan uusia joukkueita mukaan kesän aikana.
D- ja E-ikäisten harrastesarjat 20.4.2022
F-G ikäisen JunnuSuperi 20.4.2022 asti ja kesällä perustettavien joukkueiden osalta aina 20.6 saakka.

Pesäpalloliitto ottaa uuden sähköisen tulospalveluohjelman käyttöön ensi kesänä kaikissa alueen sarjoissa ja myös ilmoittautuminen tapahtuu uuden järjestelmän kautta. Tämä järjestelmä on sama, joka oli käytössä viime kaudella ylemmissä sarjoissa, tosin kirjausohjelman osalta kevennetyssä muodossa.  Kirjausohjelman käytöstä tulee vielä erikseen ohjeistusta lähempänä kauden alkua.

Ilmoittautuminen sarjoihin tapahtuu osoitteessa: https://ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu

Voit myös mennä ohjelman etusivulla https://ttk.pesistulokset.fi olevan linkin kautta ilmoittautumaan. Sarjamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkiyhteydellä ja tällä vahvistetaan samalla sarjapaikka. Mikäli maksu jostain syystä keskeytyy tai sitä ei 30 minuutin sisällä makseta, pitää ilmoittautuminen tehdä uudestaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia tähän palveluun, ohjelma luo ne sinulle ilmoittaessasi joukkueesi mukaan aluesarjaan. Samalla saat tunnukset, joilla pääset antamaan esim. kirjurointi-oikeuksia, kirjaamaan oman joukkueesi pelaajat järjestelmään ja kaudella syöttämään joukkueesi kokoonpanoja pöytäkirjaan. Sinä saat siis hallinnointioikeudet ja pystyt tekemään muokkauksia oman joukkueesi hallinnointiin ja tietoihin omalla tunnuksellasi. Näistä tulee vielä tarkemmat ohjeet ennen kauden alkua.

Sarjamaksut 2022: 
C-F-juniorit 110€
G-juniorit, D-E harrastesarjat ja JunnuSuperi 55€

Joukkueiden nimet 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi jonkun paikallisen pesislegendan mukaan
Alueemme on päättänyt, että laji legendoja nostetaan esille niin, että jokainen aluesarjajoukkue nimeää oman joukkueensa jonkun oman seuran tai paikkakunnan menneiden vuosien ”pesislegendan” eli menneiden vuosien huippupelaajan mukaan. Eli esim. Kiri Carlson tai IPV Kytösalmi, tms. Oman joukkueen pesislegendan nimeäminen kannattaa tehdä jo heti vuoden alussa, sillä sitä tarvitaan jo silloin, kun joukkue ilmoitetaan sarjaan. Toiveena myös se, että jos mahdollista, niin pyydätte tämän entisen huippupelaajan vierailemaan myös teidän harjoituksissa ja kertomaan tarinoita omalta pelaajauraltaan. Sekä samalla myös vaikka opettamaan joukkueelle pelitaitoja. Laittakaahan siis seura / joukkueissa pohdinta heti käyntiin.

Alueiden kilpailumääräykset
Alueen kilpailumääräykset 2022 löytyvät tältä sivustolta: https://www.pesis.fi/kilpailu/kilpailumaaraykset/. Isoja muutoksia kilpailumääräyksiin ei ole tullut, lähinnä tarkennuksia ja selvennyksiä.

Aluesarjatiedote
Tästä pääset lukemaan aluesarjatiedotteen 1/2022. Sieltä löytyy paljon ajankohtaista tietoa talvelle ja keväälle aluesarjoihin liittyen.

Lisätietoja aluesarjatoiminnasta saat itäisen alueen aluevastaava Pirjo Mäkelältä, puh. 040 7444 511 tai pirjo.makela@pesis.fi