Valitse sivu

Kuopion Energia on mukana tukemassa 19.–24.7. Kuopiossa ja Siilinjärvellä järjestettävää pesäpallon valtakunnallista Nuorisoleiriä. Lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemisen lisäksi Kuopion Energia haluaa yhteistyön myötä tuoda tutuksi energia-alaa.

Yhteistyön myötä on syntynyt kolmen videon mittainen videosarja, jossa tuodaan tutuksi Kuopion Energian kolme nuorta työntekijää energia-alan eri tehtävistä. Sarjan ensimmäinen video on julkaistu tänään Nuorisoleirin Facebook- ja Instagram-kanavissa. Videon näet myös jutun alta.

– Meille on tärkeää, että voimme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni kuopiolainen lapsi ja nuori voi osallistua harrastuksiin, koska niistä saa valtavasti positiivista energiaa. Energia-ala on tosi monipuolinen ja tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia. Tässä tarjoutui hyvä tilaisuus levittää sitä tietoutta nuorille, Kuopion Energian henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Satu Nurminen valaisee yhteistyön taustoja.

Sarja tuo esille energia-alan monialaisia tehtävänkuvia. Sarjassa haastatellaan nuorempaa mittausasentajaa Jesperiä, automaatioasentajaa Samia sekä media-assistenttiharjoittelija Roosaa.

– Valtavat kiitokset Kuopion Energialle yhteistyöstä ja positiivisesta suhtautumisesta lasten ja nuorten urheilun ja liikunnan tukemiseen. Tämän kaltaiset yhteistyöprojektit, jonka lopputuotteen suunnittelussa otetaan konkreettisesti huomioon leirin kohderyhmä ja annetaan heille vinkkejä tulevaisuuden opintoihin ja työllistymiseen, ovat erityisen mukavia toteuttaa, leirin johtaja Marko Heikkinen kiittelee.

Pesäpallon valtakunnallinen C-ikäisten Nuorisoleiri järjestetään Kuopiossa ja Siilinjärvellä 19.-24.7.2021. Leirin järjestävät Puijon Pesis ry ja Siilinjärven Pesis ry yhdessä Pesäpalloliiton ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuopion Energia on yhteisölle omistautunut, nykyaikainen ja kokonaisvastuullinen energiapalveluyritys, jolle tärkeintä on pitää lämpötila sopivana ja sähköt päällä kaikissa olosuhteissa. Näin asiakkaamme voivat elää tavallista, huoletonta arkea.

Tuotamme sähköä sekä kaukolämpöä yhteistuotannolla Haapaniemen voimalaitoksilla ja biokaasulla Pitkälahdessa. Tytäryhtiömme, Kuopion Sähköverkko Oy, vastaa toimialueemme sähkönsiirrosta. Energiakonsernimme on kokonaisuudessaan Kuopion kaupungin omistama.

Meillä on selkeä näkemys alueemme energiantuotannon tulevaisuudesta sekä rohkeutta puhua visiostamme ääneen. Yhdessä yhteisömme kanssa edistämme muutosta kohti kestävää energiataloutta.

Kuopion Energia – Sen tuntee

Kuopion Energian internetsivut