Valitse sivu

Pesäpallon valtakunnallisen Nuorisoleirin alkuun on tämän uutisen julkaisupäivänä 39 päivää ja kaikki merkit viittaavat siihen, että pesiksen Nuorisoleiri päästään järjestämään kahden vuoden tauon jälkeen! Aluehallintovirasto ja paikalliset tartuntataudeista vastaavat lääkärit ovat näyttäneet leirin järjestämiselle tällä hetkellä vihreää valoa, kunhan noudatamme voimassa olevia hygieniaohjeistuksia.

Mikäli et ole ilmoittanut joukkuettasi vielä leirille, niin ilmoittautuminen on mahdollista vielä sunnuntaihin 13.6. klo 23.59 saakka. Leirille tulevat tuomarit, myös teidän ilmoittautumisaikanne päättyy tuolloin.

Tuo päivämäärä on tärkeä myös jo ilmoittautuneille joukkueille. Sunnuntai-iltaan mennessä teidän tulee ilmoittaa joukkueenne pelaajat ja toimijat sekä maksaa loput leiripassit. Huomioithan, että tuohon päivään on enää muutama vuorokausi!

Leirien terveysturvallisuuteen tullaan panostamaan tänä vuonna erityisen paljon. Lähes viikoittaisissa Pesäpalloliiton ja leirijärjestäjien yhteisissä palavereissa olemme paneutuneet terveysturvallisiin toimenpiteisiin. Näiden keskustelujen sekä viranomaisohjeiden pohjalta tulemme luomaan leiriorganisaatioille, leiriläisille ja tuomarileiriläisille toimintaohjeet terveysturvallisista käytänteistä.

Leirin toinen infokirje on julkaistu ja lähetetty joukkueille sähköpostilla maanantaina. Infokirjeen pääset lukemaan myös tästä linkistä.

Aurinkoista jo alkanutta pesäpallokesää!

Lisätietoja

Marko Heikkinen
leirinjohtaja
Nuorisoleiri 2021 Kuopio-Siilinjärvi
040 774 1586
marko.heikkinen(at)nuorisoleiri2021.fi