Valitse sivu

Kautta aikain ensimmäinen SiiPe Charity -tapahtuma muistetaan vuodelta 2019, jolloin hyväntekeväisyyteen kerättiin liki 5000 euroa. Paikan päällä vierailivat mm. jääkiekon Stanley Cup -voittaja Kimmo Timonen ja siilinjärveläislähtöinen NHL-pelaaja Eetu Luostarinen.

Tuleva hyväntekeväisyyspotti koostuu SiiPen yhteistyökumppaneiden, seuran itsensä ja ottelun katsojien lahjoituksista. Viime vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

– Korona on edelleen keskuudessamme, mutta olemme opetelleet elämään sen kanssa. Tällaisina aikoina hyväntekeminen korostuu ja haluamme arvojemme mukaisesti ehdottomasti järjestää SiiPe Charity -tapahtuman tänä vuonna. Myös tämän vuoden SiiPe Charityyn on suunnitteilla erikoisohjelmaa, jonka julkaisemme lähempänä tapahtumaa, SiiPen toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas paljasti seuran tiedotteessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Siilinjärven Pesis (@siilinjarvenpesis) jakama julkaisu

SiiPe Charity -hyväntekeväisyysottelun tuotot lahjoitetaan tänä vuonna siilinjärveläiselle To The Moon and Back -yhdistykselle, joka järjestää ilmaista harrastustoimintaa pääasiassa lapsille ja nuorille.

– Olemme todella kiitollisia, että saamme olla kohteena tällaisessa hienossa hyväntekeväisyystapahtumassa. Nyt korona-aikaan olemme joutuneet pitämään hiljaiseloa meidän kerhojemme osalta. Toki joulun seutuun keräsimme vähävaraisille lapsille ja nuorille mittavan 10 000 euron lahjoituksen, Tero Karttunen, yksi To The Moon and Back ry:n perustajista, kertoo.

– Hienoa huomata, että yritykset ovat tukemassa SiiPeä sekä haluavat myös antaa panoksensa meille, jotta voimme tehdä hyvää myös jatkossakin, Karttunen iloitsee.