Valitse sivu

Kuopion ja Siilinjärven valtakunnallisella pesiksen Nuorisoleirillä järjestetään ennenkokematon Burgerperjantai, kun leirinjärjestäjät Puijon Pesis ja Siilinjärven Pesis yhdessä leirin yhteistyökumppaneiden kanssa tarjoavat leirin viimeisellä päivällisellä perjantai-iltana leiriläisille unohtumattoman burgerelämyksen.

– Pohjois-Savossa järjestettävillä leireillä olemme aina halunneet kehittää leiritoimintaa ja kokeilla leirillä jotain uutta. Tällä kertaa ideoimme yhdessä NakuMajo-majoneeseja valmistavan Varkauden Aito Oy:n Hannu Suomalaisen kanssa leirille ennenkokemattoman Burgerperjantain. NakuMajon lisäksi saimme mukaan useita kumppaneita, jotka lahjoittavat Burgerperjantain raaka-aineet leirille, joten iso kiitos kuuluu upeille kumppaneillemme, leirinjohtaja Marko Heikkinen kiittelee.

Burgerperjantai järjestetään perjantaina 23.7., kun leirin viimeisellä päivällisellä leiriläisille tarjotaan burgereita lisukkeineen.

– Haluamme panostaa myös burgereiden laatuun ja saimmekin projektiin mukaan Kuopion Amarillon keittiömestarin, burgerekspertti Harri Lahtisen, joka vastaa burgereiden suunnittelusta ja makumaailmasta. Burgereiden suunnittelussa tullaan huomioimaan nuorisoleiri-ikäisten makumieltymykset, Heikkinen valaisee.

BURGERPERJANTAIN MAHDOLLISTAVAT
Atria – hampurilaispihvin lihat
Eväsmiehet – hampurilaispihvien jalostus
Liepuska – hampurilaissämpylät
Arla – juustot
Varkauden Aito Oy – NakuMajo-majoneesit ja tomaattikastike
McCain Foodservice Solutions – ranskanperunat

Lisäksi Burgerperjantain sekä koko leirin aikana ruoan valmistuksesta vastaavat Siilinjärven kunta sekä VS Ravintolat Oy

Kuva: Juha Leskinen