Valitse sivu

Huotari, 33, pelasi urallaan 225 ykköspesisottelua. Viimeiset yhdeksän kautta Kajaanin Pallokerhon kasvatti edusti PuPea, joka ylsi superpesiskarsintaan 2013 ja 2019. Pelaajaura päättyi viime syksynä, mutta laji on edelleen tiiviisti mukana arjessa uusien työtehtävien kautta.

– Visusti olen nyt pysynyt joukkuetoiminnan ulkopuolella, eli päätös uran lopettamisesta viime syksyyn on pitänyt ja tuntunut oikealta ratkaisulta. Padel on tullut tilalle täyttämään sitä tyhjiötä ja niillä kentillä on saanut purkaa kilpailuviettiä. Pesis on pysynyt kuvioissa, kun aloitin marraskuussa Puijon Pesiksen osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja nyt sisällöntuottajana Itäisellä alueella, Huotari kertoo.

Freelancer-urheilutoimittajana Huotari on avustanut vuosien ajan mm. Savon Sanomia sekä STT:tä, raportoiden KalPan jääkiekko-otteluista ja monista muista eri lajeista. Monipuolinen pesäpallotausta antaa erinomaiset lähtökohdat tuottaa sisältöä Itäisen alueen mediakanaviin.

– Pelaamisen ohella olen tehnyt jo pitkään hommia PuPen vahvassa mediatiimissä, joten sieltä on karttunut monipuolista kokemusta. Suunnilleen pari juttua kuukaudessa on tarkoitus nostaa esiin ja tuottaa tekstisisältöjen lisäksi videomateriaalia, sekä aktivoida sosiaalista mediaa. Tavoite on tuoda kiinnostavalla tavalla lajia, alueen seuroja ja toimijoita esille. Lisäksi Kunnarileiri Kiteellä 19.-20.6. on alueelle tärkeä uusi junioritapahtuma, joten sitä tullaan huomioimaan tarkasti, Huotari listaa.

Pesäpalloliiton Itäisen alueen toimintaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.pesis.fi/ita.