Kun räpylä irtosi naulasta, allekirjoitus löysi tiensä peräti kolmivuotiseen sopimuspaperiin. Körkkö avaa itse pesäpallopiirejä kuohuttaneen päätöksensä taustoja Duke Show’ssa, jota juontaa järvenpääläinen urheiluvaikuttaja Onur Alakas.

– Vaihdoin alaa kokonaan ja hain opiskelemaan. Nalle (Kirittärien pelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljanen) oli soitellut jo monesti – ”oletko nyt ihan varma, että haluat lopettaa?” Jossain kohtaa soitin ja mietin, että mitäs, jos nyt sitten kuitenkin.

– En ajatellut, että olisin palannut vielä viime kaudeksi, vaan treenaisin vain koko kevään ja kesän. Sitten olisin syksyllä siinä kunnossa, että puita voidaan alkaa oikeasti laittaa kunnolla uuniin.

Syksyllä toista kertaa urallaan vuoden pesäpalloilijaksi valittu Körkkö on voittanut neljä Suomen mestaruutta. Menestys maistuu aina, mutta nykyisin Turku-Pesiksen kasvatti nauttii yhä enemmän matkasta ja mukanaolosta upeassa yhteisössä.

– Tunne, kun voittaa mestaruuden, on toki ainutlaatuinen, mutta se ei välttämättä ole isoin syy jatkamiselle. Nautin niin paljon seurasta ja näistä ihmisistä, jotka kanssani tätä hommaa tekevät. Matka on tällä hetkellä se kaikkein hienoin juttu – ja jos se vielä päättyy parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

– Joukkueemme on tosi luottamuksellinen yhteisö, kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Pystymme puhumaan tosi suoraan asioista myös pelinjohdon ja pelaajien välillä ilman, että siitä syntyy minkäänlaista isompaa kriisiä. Monet itkut on kopissa itketty ja naurut naurettu.

Körkkö on vieraana Duke Show’n kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa. Hifistelijöille on tarjolla myös puhetta välineistä, harjoittelusta ja tutkalukemista.

– Alkuvuodesta meillä oli testit ja oma ennätys sieltä tuli. Se toi hyvän mielen, Körkkö kertoi ja paljasti lähetyksessä ennätyslukemansa.