Valitse sivu

Luvassa on kaksi todellista herkkupalaa. KiPa pelasi viime vuonna sensaatiomaisen kauden ennakko-odotuksiin nähden yltäen viidenneksi ja haastoi paikallisvastustajansa keskinäisissä otteluissa väkevästi. KPL puolestaan katkaisi kahden edellisen kauden mestarin JoMan tien välierissä viemällä ottelusarjan puhtaasti nimiinsä voitoin 2-0.

Turvallisuusasiat otetaan harjoitusotteluissa vastuullisesti huomioon.

– Pelit toteutetaan tarkasti koronaohjeita ja hygieniasuosituksia noudattaen. Joukkueilla on reilusti pukukoppitilaa, vastustajat eivät kohtaa toisiaan kuin kentällä ja koko Joensuu Areena on suljettu otteluiden ajaksi muulta toiminnalta, Joensuun Maila tiedottaa.

Viikon 2 harjoitusottelut

Pe 15.1.
Joensuun Maila – Kiteen Pallo -90 18.00 Ruutu Urheilu / Sanomalehti Karjalainen

Su 17.1.
Joensuun Maila – Kouvolan Pallonlyöjät 15.45 Ruutu Urheilu / Sanomalehti Karjalainen