Valitse sivu

Itä-Länsi

Itä-Länsi Porissa 3.-4.7.2020

Itä-Länsi on Suomen suosituin vuotuinen tähdistöottelutapahtuma, jossa ovat vastakkain maailman parhaat pesäpalloilijat viidessä huippuottelussa. Helsingin Hesperian kentältä 1932 käynnistynyt perinne katkesi ainoastaan sotavuosina 1941-42 ja 1944.

Kaudella 2020 Itä-Länsi-tapahtuma järjestetään historiallisesti ensimmäisen kerran Satakunnassa ja Porissa. Tapahtuman avaavat B-pojat ja B-tytöt nuorten päivänä perjantaina 3.7.2020. Itä-Lännen Superlauantaina 4.7.2020 pelataan yhden päivän aikana sekä naisten että miesten arvo-ottelut. Ikäluokkamuutoksen myötä A-poikien ottelu jää ohjelmasta pois.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi! Majoitusvaihtoehdoista ja Porista matkailukaupunkina löytyy lisätietoa Visit Porin nettisivuilta.

Itä-Länsi on säilyttänyt vahvan kilpailullisen luonteensa, vaikka loukkaantumisia pyritään tietysti kaikin keinoin välttämään arvo-otteluissa. Samalla pesäpalloyhteisö kokoontuu sarjakauden keskellä yhteen rentoutumaan ja viettämään kesäistä viikonloppua tähdistöotteluiden merkeissä. Tule Sinäkin mukaan, nyt huudetaan Länttä ja Itää Porissa 3.-4.7.2020!

Kaikki Itä-Lännestä: www.ita-lansi.fi.

Itä-Länsi

Pesäpallokauden päätösristeily