Pesispisteellä vierailijat pääsevät tutustumaan pesäpalloon eri-ikäisille lapsille suunniteltujen toimintojen kautta. Pesispisteellä pääsee heittämään, lyömään ja kiinniottamaan ja löytyypä pisteeltä myös oma taaperonurkkaus. Hieman isommat lapset voivat mittauttaa lyöntinsä ja heittonsa kovuutta tutkaan. Mallia suorituksista näyttää pääkaupunkiseudun seurojen ohjaajien lisäksi Kunnarikettu!

Kerromme pisteellä myös pesäpallon harrastamismahdollisuuksista pääkaupunkiseudulla.

Sporttilavalla Kunnariketun pesisjumppa!

Sporttialueelta löytyvällä Sporttilavalla järjestetään koko viikonlopun ajan liikunnallista ohjelmaa. Perjantaina ja lauantaina Sporttilavalla nähdään myös Kunnariketun pesisjumppa! Pesisjumppaan voi osallistua kaikki messukävijät ikään katsomatta. Jumpan lisäksi lapsilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan omia pesistaitoja Kunnariketun ja pesisohjaajien opastamana. Kerromme myös, miten ja missä uudistuneeseen Kunnariketun pesisliikkariin pääsee tutustumaan ja miten muun muassa tunne- ja vuorovaikutustaidot on otettu huomioon uudistuneessa konseptissa.

Kunnariketun Pesisjumppa Sporttilavalla

pe 19.4. klo 10.00–10.30
pe 19.4. klo 12.30-13.00
la 20.4. klo 11.00-11.30
la 20.4. klo 15.00-15.30

Pohjois-Euroopan suurin lastentapahtuma Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4. Koko perheen tapahtuma kerää saman katon alle kaikenikäisten lasten ja vanhempien maailman. Kevään hauskin viikonloppu koostuu ohjelma-alueista, hauskoista kilpailuista, esittelypisteistä, musiikkiesityksistä sekä satuhahmojen tapaamisista. Uutuutena tapahtumassa on mukana sporttialue, jossa on mahdollisuus kokeilla erilaisia harrastuslajeja.

Lisätietoja messujen tarjonnasta, pääsylipuista ja aikatauluista löydät osoitteesta lapsimessut.messukeskus.com

Tutustu uuteen Kunnariketun pesisliikkariin verkkosivuillamme: pesis.fi/pesisliikkari