Ilmoittautuminen tapahtuu tulospalvelussa osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Palveluun kirjaudutaan olemassa olevilla tunnuksilla tai vaihtoehtoisesti uudelle henkilölle luodaan tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Paikka leirillä vahvistuu, kun ennakkomaksu on ohjeiden mukaan suoritettu.

Ilmoittautuneiden määrä on komea, sillä viime vuosina suuren suosion saaneen D-E-ikäisten Etenee-leirin ilmoittautuminen käynnistyy myöhemmin paikkakunnan vaihdoksen myötä.

Suurta on ollut suosio toisellekin Etenee-leirille. F-G-ikäisten leiri Kokemäellä on liki täyteen varattu. Mikäli oma joukkueesi ei leirille mahtunut, mahdollisuutta päästä mukaan voi vielä tiedustella aluevastaavalta Anna Tuomolalta (anna.tuomola(ät)pesis.fi). Vastaavasti tiedustelut muiden alueleirien osalta ohjataan kunkin alueen aluevastaavalle.

– Etenee-leirin lisäksi Eteläisen alueen alueleiri Hyvinkäällä on kerännyt runsaasti ilmoittautumisia, erityisesti osaan sarjoista. Jyväskylässä pelataan leiri muutaman vuoden tauon jälkeen ja mukana Kunnarileirillä on jo hienosti kolmisenkymmentä joukkuetta. Oma paikkansa millä tahansa alueleirillä onkin hyvä varmistaa mahdollisimman pikaisesti, huomauttaa Pesäpalloliiton nuorisopäällikkö Anriika Heinonen.

Myös alle 18-vuotiaiden nuorisotuomareiden ilmoittautuminen alueleireille on käynnistynyt samassa osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu.