Valitse sivu

Maineikkaan pelaajauransa tähän kauteen päättänyt Toni Kohonen on ehdokkaana Urheilugaalan Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -äänestyksessä. Kaikkien aikojen pesäpalloilijan Toni Kohosen lähes 30-vuotinen pelaajaura Superpesiksessä päättyi suoraan kunniagalleriavalintaan Imatralla 16.8.2022.

Vuoden Sykähdyttävimmän Urheiluhetken pitkän listan äänestys on nyt käynnissä. Ensimmäinen äänestysvaihe kestää keskiviikkoon 30.11. asti. Sen jälkeen kymmenen eniten ääniä saanutta hetkeä etenee äänestyksen toiseen vaiheeseen. Äänestys huipentuu Urheilugaalaan 12.1.2023, jolloin eniten sykähdyttänyt urheiluhetki palkitaan Uno-palkinnolla.

Äänestämään pääset Urheilugaalan sivuilta

Lue tästä Toni Kohosen saavutuksista ja valinnasta pesäpallon kunniagalleriaan: Toni Kohonen kutsuttiin pesäpallon kunniagalleriaan – kaikkien aikojen superpesisura huipentuu koskettaviin kunnianosoituksiin