Lokakuussa on aika lähteä laineille juhlimaan, sillä pesäpallokauden päätösristeily risteillään lajin 100-vuotisen taipaleen kunniaksi säihkyvämpänä kuin koskaan. Lämpimästi tervetuloa pesäpallokauden päätösristeilylle Tallink Siljan M/s Baltic Princessille 15.–16. lokakuuta 2022. Paikalle ovat tervetulleita niin vuoden pesäpalloilijat, kaikki pelaajat, valmentajat, tuomarit, päätoimiset, seura-aktiivit, katsojat, kannattajat kuin kaikki kansallispelimme ystävät.

Aiemmista tiedoista poiketen lähdemme Helsingin sijaan matkaan Turusta. Helsinki‒Tallinna-risteily ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollinen, sillä reitillä liikennöivä Silja Europa on vuokrattu tilapäiseen majoituskäyttöön Hollantiin 20.8.2022 alkaen seitsemäksi kuukaudeksi.

Risteily lähtee Turun satamasta lauantaina 15.10. klo 18.30 ja palaa takaisin sunnuntaina 16.10. klo 16.30. Päätösristeilyn viralliset matkapaketit sisältävät sisäänpääsyn myös Pesäpallokauden parhaat -palkintogaalaan.

Matkapaketit Matkapoikien sivuilta

Osta matkapakettisi Matkapoikien sivuilta tästä linkistä! Risteilylle järjestetään myös suorat bussikuljetukset Helsingistä, Tampereelta ja Porista. Näistä löydät lisätietoa Matkapoikien sivuilta.

Matkapojat on henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin niihin matkustajiin, jotka ehtivät jo aiemmin ostaa matkapaketin Helsinki‒Tallinna-risteilylle.