Valitse sivu

Superpesiksessä pitkään käytössä ollut kultakypärä-käytäntö laajenee myös Ykköspesiksen puolelle. Kultakypärän saa päähänsä pelaaja, joka on palkittu edellisessä ottelussa joukkueensa parhaana. Käytäntö tulee voimaan kauden 2022 alusta alkaen sekä naisten että miesten Ykköspesiksessä.

Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppaisen mukaan pesäpalloliiton yhtenä tavoitteena on kehittää Ykköspesissarjojen brändiä. Nyt sopivan kumppanin löydyttyä otetaan kehitysaskeleita sarjojen kaupallisessa toiminnassa.

– Haarukoimme monia kumppaneita, mutta ensisijaisesti halusimme löytää yrityksen, jolla on valtakunnallista toimintaa. Perustava nousi keskusteluissa esiin sopivana toimijana, sillä heidän paikalliset liiketoimintayksikkönsä ulottuvat jokaisen Ykköspesis-seuran toiminta-alueelle ja kattavat koko Suomen. Rakennusala ja urheilu ovat meitä kaikkia koskettavia asioita ja esimerkiksi kestävistä perustuksista löytyy paljon yhtymäkohtia urheiluun ja pesäpalloon, Kemppainen valottaa.

– Kultakypärä-käytäntö tulee olemaan uusi juttu Ykköspesiksessä ja sopii toimintaamme, sillä haluamme olla edelläkävijöitä myös omassa toiminnassamme. Koen kumppanuuden vahvistavan Perustavan brändiä kaikkialla Suomessa ja toivottavasti pesäpallokansa muistaa Perustava-nimen lisäksi myös omissa rakennushankkeissa perustavanlaatuisen tekemisen, Perustavan markkinointipäällikkö Valtteri Karjula kertoo.

 

Tietoa Perustavasta

Pohja-ja perustustöitä tarjoava Perustava toimii koko Suomen alueella ja palvelee asiakkaita paikallisesti. Yli 430 henkeä työllistävä yhtiö on perustettu vuonna 2007.

Perustavan kokonaispalvelu koostuu optimoidusta perustusten rakennesuunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Saat rakennushankkeesi pohja- ja perustustyöt samalta toimijalta nollakorkoon saakka.

Toteutamme perustuksia säällä kuin säällä. Ympäri vuoden ja ympäri Suomen. 30 000 perustuksen kokemuksella tiedämme, miten rakennusprojektin maatyöt perustuksineen suunnitellaan ja toteutetaan fiksusti.

Lisätietoa: www.perustava.fi

 

100 vuotta pesäpalloa

Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten osalta yleisömäärävertailun kolmonen. Superpesisottelut ovat vastuullisesti järjestettyjä ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa viihtyy koko perhe. Ennen korona-aikaa mitattujen lukujen perusteella pesäpallolla on yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten leireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain.

Lisätietoa: www.superpesis.fi / www.pesis.fi