Joka tapauksessa kevätkokoukseen tulee ilmoittautua 5.8.2020 kello 16 mennessä verkkolomakkeella. Samassa yhteydessä toimitetaan valtakirja (docx), jolla henkilö on oikeutettu käyttämään yhdistyksen äänioikeutta. Pesäpalloliiton toimintasääntöjen mukaisesti liittokokouksessa äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet liiton vuosittain määriteltävän jäsenmaksun. Yksi henkilö voi edustaa enintään kolmea jäsenyhdistystä ja jokaisella jäsenyhdistyksellä on yksi ääni.

Jäsenillä on mahdollisuus esittää kevätkokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta (Pesäpalloliiton toimintasäännöt, 13 §).

Pesäpalloliiton tilinpäätös ja toimintakertomus julkaistiin 1.6.2020.

Pesäpalloliiton kevätkokous 2020: Kutsu ja esityslista

Kutsu Pesäpalloliiton kevätkokoukseen (pdf)

Pesäpalloliiton kevätkokouksen esityslista (pdf)

Valtakirja (docx)