Valitse sivu

Positiivinen viesti kaikuu erityisesti ottelutapahtumista, joihin yleisö on löytänyt tiensä ja tunnelma on noussut korkealle.

Pöytyä voitti Roihun uudella hiekkatekonurmellaan

Pöytyällä Kymppi-Katto Areena (Kaulanperän pesäpallokenttä) sai uuden hiekkatekonurmipinnoitteen, jota juhlittiin naisten ykköspesiskauden avausottelussa. Avauspuheen piti kunnanjohtaja Anu Helin.

468 katsojaa saivat nähdä ennakko-odotusten mukaisen kärkiottelun, sillä Pöytyä ja Roihu Helsingistä rankattiin pelinjohtajien toimesta etelälohkon kahdeksi parhaaksi joukkueeksi. Teea-Kaisa Vikiö löi vieraiden kaikki neljä juoksua, jotka riittivät yhteen jaksovoittoon. Pöytyä vei kaksi pistettä Terhi Värrin ja supervuoron voittojuoksun lyöneen Petra Kaitosen johdolla 2-1 (1-2, 6-2, 1-0).

Haminassa viikonlopun kahta naisten Ykköspesiksen ottelua seurasi paikan päällä yhteensä 776 katsojaa. Lisää yleisöä löytyi Ruudun lähetyksen ääreltä, sillä kokeiluna Fanikamera seuraa kaikkia Haminassa pelattavia miesten ja naisten ykköspesisotteluita. Ruudun Ykköspesis-sivut löytyvät osoitteesta www.ruutu.fi/ohjelmat/ykkospesis.

Kaikki naisten Ykköspesiksen ottelutulokset ja -tilastot Veikkaus-tulospalvelussa!

Ennakkosuosikit vahvoja miesten Ykköspesiksen avausotteluissa

Miesten Ykköspesiksessä viisi ottelua seitsemästä on ollut koronarajoitusten puitteissa loppuunmyytyjä ja lisäksi sarjaan noussut Alavuden Peli-Veikotkin houkutteli kotiavaukseensa 430 silmäparia. Superpesiksestä pudonnut Alajärven Ankkurit aloitti kautensa komealla voitolla Haminan Palloilijoista 2-0 (3-2, 5-4).

Tunnelmaa kiiteltiin useammalla paikkakunnalla, kuten Simossa, jossa Simon Kiri jatkaa ensimmäisenä lappilaisena joukkueena miesten Ykköspesiksessä.

Kaikki miesten Ykköspesiksen ottelutulokset ja -tilastot Veikkaus-tulospalvelussa!

Aina aurinkoisella Koskenharjulla 450 katsojaa!

Tunnelma oli kohdillaan miesten suomensarjan ottelussa Jyväskylän Koskenharjulla, kun Lohi sai vastaansa Lahden Mailaveikot lohkon ennakko-odotusten mukaisessa kärkikamppailussa. Koronarajoitusten puitteissa loppuunmyyty 450 hengen katsomo sai kiitettävästi desibelit nousemaan. Lohi voitti ottelun 1-0 (5-2, 1-1) johtotähtenään Superpesiksestäkin tuttu ykköspalkittu Ville Kotro.

Kaikki miesten ja naisten suomensarjan ottelutulokset ja -tilastot Veikkaus-tulospalvelussa!