Valitse sivu

Hankittaessa uusi neljän kuukauden Ruutu+-tilaus on mahdollisuus käyttää seurakoodia, jolloin valittu seura saa tilauksesta 15 euron komission (sis. alv.). Kampanjatilauksen hinta on 39,90 €. Neljän kuukauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana normaalihintaan 9,95 €/kk, mutta tilauksen voi irtisanoa aina maksetun jakson loppuun. Tarkista oman seurasi koodi ja katso tarkemmat ohjeet kampanjauutisesta!

Superpesiksen koko kausi on katsottavissa Ruudussa – samoin runsaasti Ruudun muuten maksullista sisältöä, kuten muuta urheilua, kansainvälisiä huippusarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja kotimaiset kärkiviihteet ennakkoon.

Neljä parasta ja naisten Halli-SM-lopputurnauksissa

Talvikauden neljä parasta miesten superpesisjoukkuetta matkustavat Kuortaneelle tulevana viikonloppuna. Lauantain välieräpareissa kohtaavat Joensuun Maila ja Vimpelin Veto kello 14.30 sekä Kouvolan Pallonlyöjät ja Pattijoen Urheilijat Raahesta kello 18. Voittajat etenevät sunnuntain loppuotteluun ja häviäjät pelaavat pronssiottelussa. Ennakkoliput Kuortaneen I-mediat Areenalle myy Lipputoimisto.fi.

Naisten Halli-SM-lopputurnaus on ohjelmassa kokonaisuudessaan sunnuntaina 22.3. Välieräparit ovat Pesäkarhut, Pori-Manse PP, Tampere kello 9 sekä Lapuan Virkiä-Kirittäret, Jyväskylä kello 12. Pronssiottelu pelataan kello 15 ja loppuottelu kello 18. Kaikki päivän ottelut sisältävän päivälipun saa lunastettua ovilta hintaan 20 € (alle 12-vuotiaat lapset maksutta).