Valitse sivu

Myönnettävä tuki junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi on maksimissaan 10 000 euroa hakemusta kohden. Maksu suoritetaan kolmessa erässä: 1.5.2020, 1.8.2020 ja 1.10.2020. Seura voi hakea tukea sekä junioripäällikön että toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Tuki voidaan myöntää kuitenkin vain toiseen näistä.

Seura voi saada Pesäpalloliiton myöntämää tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi korkeintaan kolmena peräkkäisenä vuotena kerrallaan.

Pesäpalloliiton johtokunta vahvisti junioripäällikön palkkaamista koskevan tuen hakukriteerit kokouksessaan lauantaina 5.10.2019. Hakemus on syytä valmistella huolellisesti, sillä hakemukset pisteytetään ja ainoastaan verkkolomakkeella annetut tiedot huomioidaan hakemuksia käsiteltäessä. Seuran on sitouduttava Pesäpalloliiton tulevaisuusohjelman tavoitteisiin.

Myös useampi seura voi hakea yhteistyössä tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen. Kaikkien seurojen tulee tässä tapauksessa olla Pesäpalloliiton jäsenseuroja.

Pesäpalloliiton seurakehittäjät vastaavat mielellään lisäkysymyksiin ja antavat sparrausapua hakijoille. Tutustu kuitenkin ensin seuraaviin liitteisiin huolellisesti ja selvitä lomakkeella kysyttävät tiedot:

Tuki toiminnanjohtajan palkkaamiseksi seuraan

Pesäpalloliitto avaa pilottikokeiluna haun toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Toiminnanjohtajan tulee lähtökohtaisesti olla päätoiminen ja uusi tehtävään valittava henkilö.

Hakeminen

Junioripäällikön ja toiminnanjohtajan palkkaamista koskevat tukihakemukset käsitellään vain siinä tapauksessa, että tukea hakevalla jäsenseuralla ei ole velvoitteita hoitamatta Pesäpalloliitolle! Epäselvissä tilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä helena.koukkari(ät)pesis.fi / merja.ahokas(ät)pesis.fi.

Hakulomake täytetään sähköisesti 3.11.2019 kello 24 mennessä. Aloitettua lomaketta ei pysty järjestelmässä tallentamaan, vaan se tulee täyttää kerralla alusta loppuun.

Junioripäällikkötuen hakulomake Toiminnanjohtajatuen hakulomake

Pesäpalloliiton myöntämä junioripäällikkö- tai toiminnanjohtajatuki on mahdollista lukea omarahoitusosuudeksi opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea (seuratuki) haettaessa. OKM:n seuratuen haku avataan 12.11.2019 ja sen hakuaika päättyy 10.12.2019 klo 16.15. Lisätietoa valtakunnallisesta seuratuesta ja sen hausta julkaistaan ministeriön omilla sivuilla.

Pesäpalloliiton myöntämää tukea junioripäällikön palkkaamiseksi voi hakea Pesäpalloliiton jäsenseura ajalla 10.10.-3.11.2019. Päätökset julkaistaan 20.11.2019. Pesäpalloliiton myöntämän junioripäällikkötuen mahdollistavat valtakunnallisten lasten ja nuorten leirien tuotto sekä veikkausvoittovaroista Pesäpalloliitolle ohjattava valtionavustus.