Näin ohjeistaa rap-artisti Elastinen (oikealta nimeltään Kimmo Laiho) osallistujia Vain elämää -ohjelmassa. Elastisen päivää vietetään jaksossa 7, joka nähdään Nelonen-kanavalla perjantaina kello 20 alkaen. Jakso on jo nyt katsottavissa Ruutu+-palvelussa.

– Voi, kun me mentäis pelaamaan pesäpalloa, toivoo pesiksen ystävä Antti Tuisku.

Toiveeseen vastataan. Elastinen odottaa jengiä kentällä helsinkiläisen Puna-Mustien pelipaita päällä ja pyytää siirtymään kaarelle.

– Olen pelannut junnuna Helsingin Puna-Mustissa. Olin kova lyöjä, mutta niin lyhyt, että minusta ei ollut oikein juoksijaksi, Elastinen paljastaa.

Elastisen johdolla laitetaan käyntiin kotiutuskilpailu.

– Kyllä pesäpallo on aika nasta laji, huudahtaa Lauri Tähkä.

Vain elämää -sarjan juhlakaudella ovat mukana tauoltaan Satulinnaan paluun tekevä Antti Tuisku, kotimaisen räpin uranuurtaja Elastinen, persoonallinen ja koskettava tulkitsija Erin, hurmaava ja karismaattinen kestosuosikki Lauri Tähkä, hitttinikkari ja sanoittajanero Maija Vilkkumaa, Suomen suosituimmasta yhtyeesta eli JVG:stä tuttu VilleGalle, taiteen monilahjakkuus Vesala sekä kansainvälisesti menestynyttä Sunrise Avenue -yhtyettä vuosia luotsannut Samu Haber.

Seuraa Vain elämää -ohjelmaa Ruudussa! Elastisen päivä on tv-esityksenä Nelonen-kanavalla ja vapaasti katsottavissa ensimmäisen kerran tämän viikon perjantaina 11.10. kello 20 alkaen.

Ruudussa on myös Superpesiksen koko kausi! Kaikki päättyneen kauden superpesisottelut ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella.