Tervetuloa yhteiseen pesisliikkari-infoon keskiviikkona 28.10. klo 18.00-18.30 microsoft teamsissä. Liity mukaan

  • Mikä on pesisliikkari?
  • Miten pesisliikkari tukipakettia haetaan?

Pesisliikkari innostaa lapsia mukaansa jo 3-6 -vuotiaina. Tärkeintä on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisen liikunnan ja motoristen perustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Aktiivisuutta haetaan ilon ja onnistumisten kautta.

Valitsemme alueeltamme kahdeksan seuraa mukaan pesisliikkarin tukipaketin saajiksi! Tukipakettia voivat hakea seurat, jotka järjestävät 3–6 -vuotiaiden liikuntaleikkikoulu -toimintaa, jossa pesis on vahvasti mukana. Toimintaa voi järjestää muullakin kuin pesisliikkari -nimellä ja seurat voivat hakea tukea, vaikka olisivatkin jo aiemmin järjestäneet kyseistä toimintaa. Ensisijaisesti tukea myönnetään uuden toiminnan käynnistäville seuroille.

Seura saa itse määrittää järjestääkö pesisliikkaria nyt syksyllä ja/tai talvella. Seuran on sitouduttava hankkimaan pesisliikkarin osallistujille pesispassit.

Seuroille tarkoitettuun tukipakettiin kuuluu:

  • Välinetuki (välinepaketti, arvo n.335 €)
  • Materiaalituki (ohjausmateriaalia, liikkariesitepohja)
  • Päiväkotikäyntien sparrausapu
  • Ohjausapu avauskerralla

Tukipaketit ovat haettavissa 30.10. mennessä. Haku tapahtuu https://my.surveypal.com/Pesisliikkarin-tukipaketin-haku—Etela-2020