LUE KOKO SEURAKIRJE TÄSTÄ

Eteläisen alueen parhaat palkittu 

Pesäpalloliiton Eteläisen alueen ansioituneet saivat palkinnot viime lauantaina Riihimäellä. Menestyjäseura oli Haminan Palloilijat, joka putsasi lukumääräisesti eniten palkintoja pöydältä. Lue lisäksi samana päivänä pidetyn seuraseminaarin muistio täältä.

Tukea junioripäällikön tai toiminnajohtajan palkkaamiseksi

Pesäpalloliitto myöntää tulevaksi vuodeksi tukea junioripäällikön palkkaamiseksi ja pilottikokeiluna toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Haku on avoinna kaikille Pesäpalloliiton jäsenseuroille 3.11.2019 klo 24.00 asti.

Talven koulutukset käynnistyvät – ilmoittaudu mukaan!

Eteläinen alue kuunteli seurojen palautteen ja järjestämme 1-tason koulutukset viikonloppu-koulutuksina. Niitä on tiedossa neljä tulevan talven aikana. Pääset suorittamaan molemmat koulutuspäivät ja introillat yhden viikonlopun aikana. 2-tason koulutukset järjestetään kolmena viikonloppuna Pajulahden urheiluopistolla. Kouluttajana toimii Joensuun Mailan mestaruuteen 2018 valmentanut Petri Pennanen.

Alueleiri haku päättyy 30.10.2019

Eteläinen alue hakee järjestäviä seuroja G-C-ikäisten alueleireille vuosina 2021 ja 2022.Leirien järjestelyoikeuksia voivat hakea Suomen Pesäpalloliitto PPL ryPPL) Eteläisellä alueella sijaitsevat jäsenseurat.

C-juniorien ja valmentajien alueleiripäivät

C-poikien leiripäivä on Kouvolassa 9.11.2019 ja päivän vastuuvalmentajana toimii Eero Pitkänen/KPL. C-tyttöjen 22.12.2019 leiripäivän vastuuvalmentajana Eerikkilässä on Sami Mäki/Jyske. KPL:n ja Jyskeen oma C-ikäluokkajoukkue osallistuu leiritykseen. Alueemme valmentajat voivat vapaasti ilmoittautua leiritykseen ja nimetä samalla 2-3 pelaajaa/seura leirille mukaan.