Eteläinen alue kouluttaa talven aikana valmentajia juniorivalmentajapolun 1 ja 2 tasoille. Järjestämme 1-tason koulutukset viikonloppu koulutuksina, jotta pääset yhdellä kertaa suorittamaan koulutuspäivät sekä introillat. Koulutukset järjestetään Kouvolassa, Lahdessa, Nummelassa ja Mynämäellä.

2-tason koulutukset järjestetään kolmessa osassa Pajulahden urheiluopistolla. Kouluttajana toimii Joensuun Mailan mestaruuteen 2018 valmentanut Petri Pennanen! Ohjelma ja viikonlopun aikataulut julkaistaan pian alueen koulutussivulle ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautumislomakkeet ja lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.pesis.fi/etela/toiminta/koulutus/

Koulutusvaatimukset 2020

Uudet kilpailumääräykset tuovat koulutusvaatimuksia aikuisten ja nuorten valtakunnallisiin sarjoihin, sekä junioreiden aluesarjoihin. Varmistathan seurasi sisällä, että olette tietoisia muutoksista ja valmentajien suoritetuista koulutuksista. Pesäpalloliiton sivuilta koulutusosioista löydät koulutusten sisällöt, sekä koulutusvaatimukset.

https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/koulutusvaatimukset/

Eteläisen alueen koulutusasioissa ota yhteyttä,

Mauri Tunkelo, 040 748 3616