Markkinarako on juuri nyt olemassa. Jaa mikä? Harrastaminen vapautuu rajoituksista, jolloin into ja halu liikkua on parhaimmillaan.

Tämän pesisseurat voivat hyödyntää tarjoamalla lasten pesiksen lisäksi myös aikuisille suunnattua harrastepesistä. Osa seuroista onkin oivaltanut mahdollisuuden tarjoamalla joko Lady-pesistä, äijäpesistä, sekapesistä tai puulaakia.

Pesäpalloa harrastetaan usein vapaamuotoisesti kaveriporukoissa, Toisaalta riittävän suuren porukan saaminen kokoon voi olla pelaamisen haasteena. Siksi seuran organisoima harrastepesis kokoaa innostuneet samalla kentälle, jolloin kopittelut, lyöminen ja ennen kaikkea pelaaminen on mahdollista.

Monessa kaupungissa pelataan omia kuntopesissarjoja kuten Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella. Lisäksi Etelä-Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa ja Varsinais-Suomessa toimii seurojen yhteisiä kuntopesissarjoja. Pirkanmaalla pelataan Lady-Pesis sarjaa ja sama tulee uutena mahdolliseksi myös Uudenmaan naisharrasteporukoille.

 

Missä pelataan harrastepesistä?