Maanantaina 29.3 kello 18.00 alkaa ensimmäinen eteläisen alueen jatkavien tuomareiden koulutus. Tuomarikoulutukset järjestetään kevään aikana etäkoulutuksina, joten osallistuminen onnistuu kotisohvalta.

Eteläinen alue järjestää vielä yhden aloittelevien tuomareiden koulutuksen 30.3. kello 18.00 Ilmoittaudu koulutukseen ja kannusta myös seurasi pelaajia ja vanhempia mukaan oppimaan pesäpallosääntöjen ihmeellistä maailmaa.

Koulutuksiin tulee ilmoittautua etukäteen Suomisport palvelun kautta. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki koulutuspäivänä noin kello 17.00, kun ilmoittautuminen tapahtumaan on sulkeutunut. Jos et jostain syystä ole saanut linkkiä kello 17.30 mennessä, olethan yhteydessä kouluttajaan ja aluevastaavaan.

Lisätietoa tuomaritoiminnasta ja linkit ilmoittautumisiin löydä täältä