Penttinen debytoi Superpesiksessä Turku-Pesiksen paidassa 2012-13 ja edusti Roihua seuran edellisellä pääsarjakaudella 2014. Matka jatkui Vihdin Palloon, Pesä Yseihin Lappeenrantaan ja Hyvinkään Tahkoon ennen paluuta välivuoden jälkeen Roihuun.

– Viime vuonna oli elämässä niin paljon muita juttuja, että pidin pesäpallosta taukoa. Roihun noususta Superiin tuli kuitenkin niin nostalginen fiilis, että innostuin palaamaan kentille, Penttinen kertoo Roihuttarien Instagram-tilillä.

– Muualle en olisi kyllä mennytkään, sillä Roihusta on jäänyt hyvät fiilikset ja kokemuksia. Täältä pesisurani oikeastaan aikanaan lähtikin vauhtiin. On ollut kiva palata Roihuun ja Roihuttariin. Odotan innolla ensi kesää, Penttinen hehkuttaa.

Roihuttaret tuo helsinkiläisen joukkueen Superpesikseen kuuden välivuoden jälkeen. Neljä SM-hopeaa voittaneelle seuralle tuleva kausi on sen historian 30:s pääsarjatasolla.