1.1.2021 Pirkanmaa liittyy etelän alueeseen ja tämän seurauksena alueen työntekijätiimiin liittyy Mira Kolehmainen.  

Pirkanmaan liittyminen etelän alueeseen on mielenkiintoinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva muutos. Käytännössä perustekeminen Pirkanmaalla ei varmastikaan tule muuttumaan, päinvastoin saattaa tehostua. 

Itse siirryn osaksi etelän alueen tiimiä innostunein odotuksin. Uuden alku on aina mahdollisuus ja heittäytyjänä pidän hypystä osaksi jotain uutta. Pirkanmaalla pesäpallossa voidaan ottaa vielä harppauksia eteenpäin ja erityisesti pienempien seurojen sekä täysin uusien seurojen käynnistäminen onkin tärkeää tulevaisuutta ajatellen. Tätä työtä tehdään innokkaiden ja aktiivisten seuratoimijoiden kanssa yhdessä. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleva vuosi 2021 tuo tullessaan! -Mira Kolehmainen

Miran vastuulla on seurakehittäminen Pirkanmaan alueella ja lisäksi vastuulla on yläkoululeirien järjestäminen Varalan urheiluopistolla, akatemiatoiminta Tampereen seudulla sekä rooli pesäpalloliiton koulutus- ja valmennusvastaavana.

Aleksi Järviaho jatkaa seurakehittäjänä vastuullaan Uudenmaan, Päijät-Hämeen, sekä Kymenlaakson alueen seurat. Aleksin vastuulla on myös akatemiatoiminta pääkaupunkiseudulla.  

Mika Mikola on toiminut vt. aluevastaavana kesästä lähtien, mutta jatkaa nyt työtään seurakehittäjänä Varsinais-Suomen alueella. Mikan valtakunnallisena vastuuna on Tähtiseura toiminta.  

Mauri Tunkelo otti vastuulleen 1.11.2020 aluevastaavan tehtävät. Maurin tehtäviin kuuluu edelleen seurakehittäjän töitä läntisellä Uudellamaalla sekä Hämeenlinnan alueella. Myös alueen 1-tason koulutukset ovat Maurin vastuulla. 

”Uuden edessä ollaan ja mahtava fiilis jatkaa työskentelyä etelän alueella uudessa tehtävässä Pirkanmaan liityttyä mukaan! Vuosi 2020 oli kaikin puolin erikoinen, mutta nyt suunnataan katseet kohti tulevaa. Meillä työntekijöillä on iso vastuu, kun alueellamme on nyt yli 60 seuraa ja isoja kaupunkeja. Tärkein työ tehdään kuitenkin arjessa seuratoimijoiden toimesta ja haluamme auttaa seuroja olemaan iskussa vuonna 2021” –Mauri Tunkelo