Talven valmentajakoulutukset jatkuvat tänä vuonna hybridi mallilla, kun 1-tason koulutukseen kuuluu 3 verkossa suoritettavaa osiota, sekä käytännön demoviikonloppu.  

Viime talvena etänä suoritettujen koulutusten palautteen perusteella tänä talvena on mukana myös käytäntöä. Demoviikonlopun aikana valmentajat pääsevät opettelemaan lajitaitoja, pelitaitoja sekä fysiikkavalmennuksen perusteita. Eteläisellä alueella on sovittu kaksi demoviikonloppua, joista ensimmäinen on 14.-15.11.2020 Jokioisilla. Ilmoittautuminen viikonloppuun on auki ja huolehdi että ilmoittaudut 10.11.2020 mennessä, jotta ehdit suorittamaan ennakkotehtävän.   

Keväällä järjestetään toinen demoviikonloppu Lahdessa 13.-14.3.2021. Koulutusvelvoitteet eivät muutu kesälle 2021, joten huolehdithan että seuranne valmentajat ovat käyneet tarvittavat koulutukset ja kannustat lähtemään mukaan oppimaan uutta. Jokainen koulutus antaa varmasti lisää ideoita valmennukseen ja nostaa seuranne valmennuksen tasoa.  

Verkkokursseille oli tänä talvena kaksi ilmoittautumisikkunaa. Syksyn osalta ilmoittautuminen sulkeutuu 31.10.2020, mutta avautuu taas tammikuussa. Etäopiskeluna suoritettavat osiot sisältävät tehtävien suorittamista ja videoluentojen seuraamista. Kun olet suorittanut demoviikonlopun ja 3 verkkokurssia, olet suorittanut 1-tason koulutuksen ja saat siitä todistuksen. 

 

2-tason koulutukset järjestetään Varalan urheiluopistolla ja se koostuu kolmesta lähiviikonlopusta ja päättötyöstä. Osan opinnoista voi tehdä etänä. Varalan ensimmäinen viikonloppu on 13.-15.11.2020 teemalla Kokonaisvaltainen valmentaminen. Toinen viikonloppu on 4.-6.12.2020 ja sen teemana on lajitaitojen kehittäminen. Kolmas viikonloppu on 15.-18.1.2021 ja siellä käsitellään pelitaitojen kehittämistä.  

 

Lue lisää koulutuksista osoitteessa https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/jvp/ sekä ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/  

Lisätietoa alueen koulutuksista mauri.tunkelo@pesis.fi 040 748 3616