D-ikäisten arvo-ottelut pelattiin tänä vuonna Jokioisilla. Syksyisen aurinkoisessa säässä pelattiin kolme ottelua, poikien pelisarja, tytöt sekä poikien kilpasarja. Poikien pelisarjan vei puhtaasti 0-2 voitolla Lännen joukkue, kun taas tyttöjen sekä poikien kilpasarjan voitti 2-0 Idän joukkue. Suuren juhlan tuntua, ja kasinkosketeltavaa  jännitystä, ne kuvastaa hyvin päivää, jolloin alueen parhaimmisto kokoontuu pelaamaan.

Aamun ensimmäinen peli oli poikien pelisarjan peli. Lännen joukkue aloittaa sisältä ja tekee kaksi juoksua Rasmus Elosen lyödessä ensin Markus Tammisen kotiin ja hetki sen jälkeen Elias Mäntyvaara onnistuu lyömään hienosti kakkossaumaan ja jo kolmoselle ehtinyt Elonen tuo juoksun. Idän joukkueen lukkari Samu Vesanen päättä kuitenkin Lännen sisävuoron hienolla palolla, irrottaen etenijän kakkospesältä. Idän ensimmäinen sisävuoro ei kuitenkaan lähde käyntiin toivotulla tavalla kun Lännen ulkopeli toimii mallikkaasti tehden nopeat kolme paloa. Länsi tekee seuraavassakin vuorossa kaksi juoksua kun Elonen lyö jo toisen pinnan ja Valtteri Suvanto onnistuu mallikkaasti pienellä lyönnillä etukenttään kotiuttamaan Vahoksen. Idän joukkueen Eino Ranta katkaisee kuitenkin Lännen mahdollisuudet enempiin juoksuihin tehden upealla ulkopelisuorituksella kolmannen palon.

D-pojat pelisarja Itä

Toisessa sisävuorossa aukeaa myös Idän juoksutili kun Timo Hälikkä onnistuu kotiuttamaan Samu Vesasen. Edelleen kuitenkin Lännen ulkopeli on vahvaa ja enmpiä juoksuja ei synny. Kolmannessa vuorossa Länsi tekee yhden juoksun kun jälleen kerran, kentän parhaana palkittu Elonen on mailan varressa ja Koivisto ehtii kotiin. Idän joukkueen ykköspalkittu Eino Ranta näyttää kuitenkin jälleen mallia ulkopelissä ja pääsee joukkueensa kanssa jakson viimeiselle tasoittavalle. Itä ottaakin pienoisen kirin ja nakuttaa taululle kaksi juoksua, Eelis Kasurisen lyödessä läpi kolmospuolelta kotiuttaen Eino Rannan, sekä  Eino Vesasen kotiuttaessa Hannes Hujalan. Se ei kuitenkaan riitä ja Länsi vie ensimmäisen jakson 3-6.

D-pojat kilpasarja, länsi

D-pojat pelisarja Länsi

Toisella jaksolla Länsi jatkaa vahvaa ulkopeliä hienoilla ja varmoilla suorituksilla, jättäen Idän ensimmäisessä sisävuorossa nollille. Lännen pistetili aukeaa kun Roope Jakovuori lyö upean lyönnin 3 pussiin ja Markus Tamminen ehtii kotiin. Polttoheitto menee kuitenkin lukkarin yli ja sillä harhalla ehtii kotiin myös Mäntyvaara. Toisessa vuorossa Itä hamuaa vielä jaksovoittoa ja pistetili aukeaa Miikka Linnakosken lyödessä pallon kauas takakentälle ja Eino Ranta juoksee kotiin. Tasoittavalla vuorolla Länsi tekee vielä yhden juoksun Mäntyvaaran hienolla näpyllä. Itä kirii edelleen, mutta kolmannen vuoron ainut juoksu syntyy Hälikän lyödessä ja Eino Vesasen tuodessa. Toinen jakso Lännelle 2-5.

D-pojat pelisarja Itä-Länsi 0-2 (3-6, 2-5)

Palkitut:
Itä:
1. Eino Ranta
2. Eelis Kasurinen

Länsi:
1. Elias Mäntyvaara
2. Aleksi Rantala

Kentän paras: Rasmus Elonen

D-tytöissä Itä vahvempi

Päivän toinen peli olikin tyttöjen näytön paikka. Länsi aloittaa sisältä ja avaa juoksutilin heti peräti viidellä juoksulla. Ensimmäinen juoksu syntyy harhaheiton turvin, kun Kitta Juurenheimo ehtii sillä kotiin. Ja niinhän se on, että sitten kun rullaa, niin sitten rullaa. Toisen juoksun tuo Milla Väistö, Julia Härmän hienolla lyönnillä. Kolmannen juoksun lyöntipiste meni Senni Säiläkivelle kun Sanni Mäyrä ehtii kotipesään ennen polttoheittoa. Jokioisten oma tyttö Emma tuo juoksun, Veera Välitalo lyö. Viidennen juoksun lyöntipiste menee Aino Kokkiselle ja etenijänä Julia Härmä. Idän joukkuetta selvästi jännitti ensimmäinen ulkovuoro. Lukkari Elna Alanen hoiti tonttiaan kuitenkin mallikkaasti ja poltti lyöjän hienosti näpystä ykköselle, se oli kolmas palo ja Itä pääsi takaa-ajoon. Kärki kentälle ja menoks. Neea Nuikka pääsee hienosti kolmoselle ja numerolla  4 lyövä Laura Kontola onnistuu kotiutuksessa. Toinen kolmostilanne syntyy heti perään ja se käytetään hyödyksi kun Elna Alanen lyö ja Lena Lärka tuo. Lännen ulkopeli kuitenkin toimii ja Emilia Haraisen hienolla palolla saadaan vuoro vaihtumaan. Sitten on Itä päässyt jännityksestään ja peli alkaa kulkemaan. Idän ykköspalkinnon pokannut lukkari, Elna Alanen hallitsee peliä tehden tässä vuorossa kolme paloa ykköselle. Länsi jää ilman juoksuja. Itä aloittaa takaa-ajon uudelleen. Hertta Mikkelinen täyttää taidokkaasti takapesät, josta Laura Kontola lyö Neea Nuikan kotiin. Sitten herpaantuu Lännen ulkopeli hetkellisesti ja harhaheitolla saa Itä tämän vuoron toisen juoksun. Seuraavaksi on lyöntivuorossa Iida Virta ja onnistuuhan se, etenijä tällä kertaa Kontola. Ja sitten Lännen avustuksella vielä kaksi juoksua harhaheitolla. Ja vaikka Lännen joukkue taistelee ulkona, Senni Säiläkivi napsii koppeja ja Lännen ykkösenä palkittu Milla Väistö polttaa etenijöitä, on Idän tahtotila niin kova, että vielä tehdään pinna Noora Meriläisen lyönnillä.

D-tytöt Länsi

Kolmannen aloittavalla vuorolla Länsi taistelee vielä jaksovoitosta, tilanne on nyt 8-5. Mutta kun Idän lukkari näyttää taas paremmuuttaan ja aiheuttaa kaikki kolme paloa, ei Lännelle yksi juoksu riittänyt. Toisen jakson ensimmäisellä vuorolla Länsi pelaa loistavaa ulkopeliä ja Itä saa näin ollen vain yhden juoksun, kun Laura Kantola Kotiuttaa Lena Länkan. Lännen joukkueella kulkee myös sisäpeli kun mailan varressa pisteitä paukuttaa Sanni Mäyrä sekä Milla Väistö. Itä kuitenkin sisuuntuu tästä ensimmäisen vuoron tappiosta sen verran, että juoksuja tehdään neljä seuraavassa sisävuorossa, joista kaksi syntyy Neea Nuikan kunnarilla. Länsi tekee vielä yhden juoksun viimeisellä sisävuorollaan, mutta se ei riitä ja näin Itä vie ottelun 2-0.

D-tytöt itä

D-tytöt Itä-Länsi 2-0 (8-6, 5-3)
Palkitut
Itä:

1. Elna Alanen
2. Lena Lärka

Länsi:
1. Milla Väistö
2. Emma Virtanen

Kentän paras: Laura Kontola

D-poikien kilpasarjassa  Itä niukasti parempi

Länsi aloittaa sisävuorolla. Ihan suunnitelmien mukaan ei lähde sisäpeli pyörimään, koska Idän lukkari on niin hyvin mukana tilanteissa ja heittää palloa terävästi pesille, ottaen heti alkuun etenijöistä kaksi kärpästä. Länsi saa kuitenkin tilanteen päälle ja Oula Tanttu lyö ensimmäisen juoksun, tuojana Oskari Heikola. Idän tasoittavalla vuorolla kärki tekee heti alkuun hienosti tilanteen, mutta ensimmäiset kotiutus yritykset eivät kovasta yrityksestä huolimatta onnistuneet. Itä tasoittaa tilanteen kun Matias Lindfors tuo juoksun Eero Rintamäen lyönnillä. Toisella vuorolla Länsi ei saa juoksuja aikaiseksi, niin hyvin toimi Idän ulkopeli. Idän tasoittavalla tulee tämän jakson viimeinen juoksu kun polttoheitto menee lukkarin yli ja kauas kotipesän taakse ja tilanne jakson lopulla siis tiukka 2-1.

D-pojat kilpasarja Itä

Toisen jakson sisältä aloittanut Idän joukkue ei saa aikaiseksi yhtään juoksua, kun Lännen lukkariksi toiselle jaksolle vaihdettu Vikke Virtanen toimi tehokkaasti lautasen äärellä. Lännen ensimmäisen sisävuoron juoksu syntyy vaihtotilanteessa kun Nestori Laaksonen lyö kakkospuolelta läpi ja Perttu Kenttäaho juoksee kotiin asti. Itä ottaa tilanteen haltuun toisessa vuorossa ja tekee kaksi juoksua, kentän parhaana palkitun, röyhkeästi kentälle menneen Eemeli Keräsen johdolla. Länsi yrittää vielä kiriä kiinni viimeisellä sisävuorollaan mutta saa aikaiseksi vain yhden pinnan Oula Tantun lyönnillä. Toinenkin jakso siis tiukasti 3-2 Idälle.

D-pojat kilpasarja Länsi

D-pojat kilpasarja Itä-Länsi 2-0(2-1, 3-2)

Palkitut:
Itä:
1. Eero Karppinen
2. Vili Rantanen

Länsi:
1. Oula Tanttu
2. Nestori Laaksonen

Kentän paras: Eemeli Keränen