Go On Superjokeri Harinen on yltänyt vain 11 ottelussa kahden juoksun päähän omasta yhden kauden ennätyksestään. Superpesiksessä kaksi kautta pelannut Harinen takoi 45 lyötyä sekä 2018 (26 ottelussa 2+43) että 2019 (24 ottelussa 1+44).

– Tasaisuutta olen saanut parannettua viime kaudesta. Etenijät kulkevat lujaa ja tilannetta syntyy paljon. Meillä on mennyt hyvin joukkueena, Harinen kiittelee Tahkon haastattelussa.

Kaikki kolme jatkosopimuspelaajaa kehuvat kilpaa joukkueensa yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä.

– Oli tosi helppo päätös jatkaa täällä, olen viihtynyt todella hyvin. Meillä on tosi hyvä porukka ja tosi hyvä yhteishenki meidän joukkueessa, Hyvinkäälle tälle kaudelle siirtynyt Kerola iloitsee.

– Meillä on poikkeuksellisen hyvä joukkuehenki. On menty vuodesta toiseen eteenpäin, enkä näe mitään syytä, miksi kehitys ei jatkuisi tulevaisuudessa, Heikkilä sanoo.

Hyvinkään Tahko ry:n puheenjohtaja Kari Käyhkö ei peittele tyytyväisyyttään kolmen avainpelaajan sopimuksista.

– Olen hyvin iloinen, että pelaajat ovat sitoutuneet pelaamaan nimenomaan Leideissä. Neuvottelut olivat suhteellisen helpot, koska kummankin osapuolen intressit olivat yhtenevät. Valmennnustiimi on toiminut mainiosti ja pystynyt auttamaan pelaajia nousemaan seuraavalle askelmalle omalla pelaajaurallaan. Koko joukkueen yhtenäisyys on ollut tänä vuonna silmiinpistävää ja jokainen pelaaja on omalla panoksellaan edesauttanut joukkueen eteenpäinmenoa.

Tahko matkustaa Feran vieraaksi Raumalle tänään sunnuntaina kello 17 alkavaan otteluun. Päivän toisessa naisten Superpesiksen kamppailussa Kirittäret Jyväskylästä kohtaa Seinäjoen Maila-Jussit kello 16.