17.5.2015 perustettu seura juhlii viidettä toimintavuottaan tänä vuonna. Viiden vuoden aikaan toiminta on laajentunut merkittävästi.

Viime vuonna tuplasimme lisenssien määrän edellisvuodesta. Näin pienelle seuralle se on iso juttu, kertoo seuran puheenjohtaja Katja Tiittanen.

Teemme paljon yhteistyötä lähialueen muiden seurojen kanssa. Yhteistyössä Ruskon Pallon kanssa meillä on C-poikien ja miesten aluesarjan joukkueet ja Turku Pesiksen, Ruskon Pallon ja meidän E-tyttöjen yhteisjoukkue lähtee pelaamaan ensimmäistä kertaa aluesarjaa tulevana kesänä. Lisäksi pelaamme Räpsä Cupia, joka on Ruskon Pallon ja Merimaskun Ahdon kanssa järjestetty harrastepesissarja.

 

Liikettä ja harrastajia pesiksen pariin

Paimion Pesiksen tavoitteena on vakiinnuttaa pesis osaksi kunnan lajivalikoimaa ja tuoda pesiksestä varteenotettava harrastus muiden lajien rinnalle.

Haluamme olla yksi Paimion aktiivisista liikuttajista, ja saada sitä kautta harrastajia lajin pariin. Meillä on pieni, mutta aktiivinen joukko tekemässä tätä, ja olemme jatkuvasti kasvattamassa ja kehittämässä seuraa ja sen toimintaa.

Koronakeväästä huolimatta seurajohtaja toivoo pelintäyteistä kesää junioreille, mutta myös harrastepesiksestä nauttiville.

Itselleni on tärkeintä seuratyössä muut ihmiset. Olen saanut paljon uusia ystäviä lajin kautta niin omasta seurasta kuin muualtakin. On hienoa päästä liikuttamaan lapsia ja kokea onnistumiset yhdessä heidän kanssaan. Itse odotan jo pääsyä pelikentille ja syksyn Lady-Pesisturnausta, lopettaa Katja.

Paimion Pesis
Paimion Pesis Facebookissa
Paimion Pesis Instagramissa