13.4. päivämäärällä tehtävät ratkaisut  kilpailutoiminnan aloittamisen ajankohdasta siirtyivät eteenpäin.

Taustalla ovat valtiohallinnon ohjeistukset poikkeustilan rajoitusten jatkamisesta toukokuulle. Odotamme lisäksi kuumeisesti lisätietoa kesäkauden ohjeistuksista kokoontumisiin ja massatapahtumiin liittyen.

Pesäpallon kilpailutoiminta on laaja kokonaisuus, jossa valtakunnallisten sarjojen, aluesarjojen ja leirien toteutus vaikuttavat kaikki toisiinsa. Yhtälöä halutaan viedä eteenpäin kokonaisuutena, jolloin ratkaisun tekeminen edellyttää erilaisten vaihtoehtojen yhteensovittamista.

Kilpailutoiminnan aloittaminen tapahtuu aikaisintaan 1.6. Tarkemmasta aikataulusta ja yksityiskohdista tiedotetaan valtakunnallisesti.

Seuraa Pesäpalloliiton tiedottamista osoitteista

Pesis.fi – etusivu

https://www.facebook.com/Pesapallo/

Ville Pulkkinen/ aluevastaava