Eteläinen alue kokeilee uutta aluevalmennuksen konseptia

C-ikäluokan valmentajille ja pelaajille järjestetään alueleiripäivä syksyllä 2019. Leiripäivien tarkoituksena on kokeilla uutta toimintamallia, jossa kokeneet ja menestyneet juniorivalmentajat avaavat oman seuran ja joukkueen valmennus- ja pelinjohtotapoja. Samalla ikäluokan kilpapelaajat pääsevät harjoittelemaan yhdessä. Tavoitteena on yhteisöllisesti viedä alueemme urheilullista tasoa eteenpäin.

C-poikien 9.11.2019 leiripäivän vastuuvalmentajana toimii Eero Pitkänen/KPL. C-tyttöjen 22.12.2019 leiripäivän vastuuvalmentaja on Sami Mäki/Jyske. KPL:n ja Jyskeen oma C-ikäluokkajoukkue osallistuu leiritykseen. Alueemme valmentajat voivat vapaasti ilmoittautua leiritykseen ja nimetä samalla 2-3 pelaajaa/seura leirille mukaan.

Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Leiriesite

Ville Pulkkinen