Koulutukset lähestyy!

Eteläisen alueen koulutukset pääsevät käyntiin parin viikon päästä, kun Pajulahdessa alkaa 2-tason koulutuksen ensimmäinen viikonloppu. Mukaan on ilmoittautunut mukavasti valmentajia, mutta mukaan mahtuu kyllä. Ensimmäisen viikonlopun ohjelma ja aikataulu julkaistaan ensi viikolla.

Ensimmäisenä 1-tason viikonloppuna meidän alueellamme on 22.-24.11.2019 Kouvolassa järjestettävä koulutus. Ilmoittautumisaikaa on vielä hyvin jäljellä, joten pistä kalenteriin ylös ja tule mukaan kehittämään itseäsi!

Osaamisen tunnistaminen

Alueemme seuroissa toimii valmentajia monenlaisella taustalla. On entisiä pelaajia, muista lajeista siirtyneitä valmentajia, opettajia ja liikunnanalan ammattilaisia. Alueemme tavoitteena on paremmin tunnistaa aiempi osaaminen ja antaa arvoa jo suoritetuille tutkinnoille.

https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/juniorivalmentajapolku/taso-1/

Jokaisen koulutusosion viimeisenä kohtana kerrotaan, miten tunnistetaan aiempi osaaminen. Tutustu annettuihin ohjeisiin ja ota tarvittaessa yhteyttä eteläisen alueen koulutuksista vastaavaan Mauri Tunkeloon.