Toukokuun seurana esittelemme Humppilan Veikot. Seuran pesäpallotoiminnassa aktiivisesti toimivat Mikko Moisander ja Markus Seuranen viihtyvät kentällä ilta toisensa jälkeen, ja ovat tyytyväisiä seuran 9 joukkueen esityksiin sekä kunto- ja ladypesistoiminnan täyteiseen alkukesään.

”Tulevalle kaudelle tavoittelemme harrastajamäärien kasvua. Se tulee laadukkaan seuratyön kautta, jota viemme pala kerrallaan eteenpäin. Viime vuonna saimme alueleirille yhteensä kolme joukkuetta. Lisäksi seuramme juniorit olivat mukana Tenavaleirillä ja Suurleirillä, ja osa ahkeroi myös Peurungan pienpesisturnauksessa. Samaa tempoa on luvassa tällekin kesälle” tiivistää Moisander.

Koko pesisväki yhteisessä tapahtumassa mukana

Yksi viime kesän suurimmista ponnistuksistamme oli naisten superpesiksen harjoitusottelun pelaaminen Humppilassa. Manse ja Fera toivat yleisöä katsomoihin, ja mikä parasta, ottelua oli järjestämässä miltei kaikki seuran pesispuolen ihmiset.”

Tuleville vuosille Humppilassa on tilausta valmentajille ja seura-aktiiveille.

”Junioripuolella tavoittelemme, että jokaiselle lapselle löytyy oma joukkue hienon lajin parista. Haluamme pitää lapset liikkeessä ja lajin parissa mahdollisimman pitkään. Meillä pyörii pallokoulu läpi vuoden, joka toimii hyvänä starttina harrastuksen aloittamiselle. Tavoitteenamme on tuoda lajia esiin mahdollisimman monessa paikassa,” kertoo Seuranen.

Suomisarjaa omien juniorien voimin

Humppilan Veikot tavoittelevat nousua miesten maakuntasarjasta suomisarjaan. Tavoitteena on, että sinne yllettäsiin ja siellä pärjättäisiin omien juniorien voimin.

”Meillä HuVessa puhalletaan yhteen hiileen, ja tunnetta ei lajin parista puutu. Jokainen aktiivi ja valmentaja on tärkeä, jotta lapset saavat harrastaa ja voimme kehittyä ja mennä eteenpäin seurana.”

Humppilassa tiedostetaan seuran rooli kasvatustyössä.

”Valmentajat ja seuran toiminnassa mukana olevat ovat myös kasvattajan roolissa koulun ja kodin ohella.”

Lopuksi kaksikko lähettää vielä terveiset alueelle.

”Tulevaisuudessa on tärkeää, että seuroja kuullaan ennen päätösten tekemistä. Keskeisesti seurojen toimintaan vaikuttavat päätökset pitää tehdä hyvissä ajoin ennen kauden alkua, ja niihin tulee kaikkien sitoutua. Pidetään pesislippu korkealla ja fiilis hyvänä. Me kaikki tehdään tärkeää työtä lajin parissa, joten muistetaan myös nauttia siitä!”’

Humppilan Veikot kotisivut
Humppilan Veikot Facebookissa