Helmikuun pelaajaesittelyssä meillä on ilo tutustua Hyvinkään Tahkon kasvattiin ja siellä C-pojissa pelavaan Mikke Tschesmenskiin. Tuleva kausi on nuoren miehen seitsemäs, ja liikkeellä ollaan kunnianhimoisin tavoittein.

”Tavoitteenamme on, että Hyvinkään Nuorisoleirillä kaulaamme ripustetaan mitalit.”

Mitali ei olisi joukkueen ensimmäinen, sillä aiemmilta juniorivuosilta palkintokaapista löytyy jo kaksi kilpasarjan hopeamitalia leireiltä. Tulevan kesän Nuorisoleiri järjestetään kotikulmilla Hyvinkäällä.

”Kotipaikkakunnan leiri on ehdottomasti etu, kun tuntee kentät ennakkoon. Lisäksi kaikkia tavaraa ei tarvitse pakata leirille mukaan, kun voi viikon varrella käydä kotona täydentämässä. Ja mitä pidemmälle leiriä pelataan, sen enemmän meillä on kotiyleisöä tukenamme.”

Mieleenpainuvin suoritus pesäpallokentällä liittyy sekin leireihin.

”Mieleenpainuvin suoritus on, kun Tampereen Suurleirillä viime kesänä Haminaa vastaan ratkaisevassa alkusarjan ottelussa tasatilanteessa viimeisessä sisävuorossa toiseksi viimeisenä lyöjänä löin kunnarin tyhjään kenttään. Tällä voittojuoksulla varmistimme jatkopaikan ylempään loppusarjaan.”

Pelisuoritusten lisäksi leirien parhaita asioita ovat syntyneet ystävyyssuhteet sekä omalle kohdalle osuneet Itä-Länsi-valinnat.  

Mikke Tschesmenski. Kuva: Hanna Heinonen

Aikanaan Hyvinkään Tahkon kasvatti kiinnostui pesiksestä pesiskoulun myötä. Lyöminen ja pelaaminen innostivat jatkamaan harrastusta. Peliuran aikana suosikkivastustajaksi on noussut Imatran Pallo-Veikot. Ukonniemen stadion on yksi hienoimmista, jonne pelireissut ovat vieneet. Myös pesisoppeja onkin ollut vuosien varrella helposti tarjolla, sillä Miken äiti, Mirkka, on entinen superpesispelaaja.

”Äidiltä olen saanut paljon vinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja lajitaitojen opetteluun.”

Tulevalle kesälle on vielä yhdet terveiset pesäpallon ystäville:

”Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Tahkon C-poikia niin sarjapeleihin kuin Nuorisoleirille Hyvinkäälle!”

Hyvinkään Tahko kotisivut
Hyvinkään Tahko C-pojat Facebookissa
Nuorisoleiri Facebookissa
Nuorisoleiri Instagramissa