Pesäpalloliiton uusien alueiden toinen toimintavuosi on käynnistynyt, ja varsinkin eteläisellä alueella tulee tapahtumaan tänä vuonna paljon.

Lokakuussa valittu uusi johtoryhmä on kokoontunut kahdesti linjaten tulevien vuosien painopisteitä ja kilpailutiimi on tehnyt ratkaisuja kilpailutoiminnan organisoimiseksi jo viime vuoden puolella.

Työntekijäpuolella uutena aluevastaavana on aloittanut Ville Pulkkinen ja seurakehittäjinä toimivat Varsinais-Suomen alueella Mika Mikola, Uudellamaalla Aleksi Järviaho ja Mauri Tunkelo. Villen vastuulla ovat Kymenlaakson alueen seurat. Kaikkien tiimien kokoonpanot ja yhteystiedot löytyvät täältä. 

Alkuvuoden aikana kaikki seurat tullaan kontaktoimaan alueen työntekijöiden puolelta. Valtaosaan alueen seuroista tehdään myös seurakäynti, johon osallistuu alueen työntekijä. Osassa tapaamisista on mukana myös alueen johtoryhmän jäsen.  


Kilpailutoiminnan osalta alueen seuroja tullaan tiedottamaan kattavasti viikon 3 aikana. Samassa yhteydessä avataan alueellisten, juniorien Itä-Länsi-tapahtumien järjestelyhaku tulevan kesän otteluiden osalta.  Ilmoittautuminen aluesarjoihin alkaa 1.2. ja päättyy porrastetusti eri ikäluokilla. Myös alueleirien ilmoittautumiset alkavat Helmikuun 1. päivä. 


Tämä vuosi on alueellamme leirien juhlaa, kun alueleirit järjestetään Laitilassa (G-D-ikäiset) ja Loimaalla (C-B-ikäiset). Lisäksi pääsemme nauttimaan kahdesta valtakunnallisesta leiristä, kun Espoossa pelaavat heinäkuun ensimmäisellä viikolla E-juniorit ja Hyvinkäällä C-juniorit heinäkuun loppupuolella. Paljon siis pesistoimintaa luvassa tulevalle kesälle, joten lähdetään kaikki mukaan rakentamaan onnistunutta pesäpallovuotta! 

Alueellamme tulee toimimaan jatkossa myös tuomari- ja viestintätiimi. Näiden tiimien toiminnasta tiedotetaan myöhemmin lisää. Tuomarikoulutusten osalta seuroihin ollaan yhteydessä helmikuun loppuun mennessä sopiaksemme koulutuspäivistä.

Tuomarikoulutuksista sovitaan alkuvuoden 2019 aikana.

Viestinnän saralla kerromme kaikista mieluiten meidän alueemme seurojen tapahtumista. Seurakehittäjät ottavat mielellään vastaan kuvia harjoituksista, peleistä tai seuran yhteisistä tapahtumista. Julkaisemme näitä alueemme sosiaalisen median kanavissa, jotka löytyvät Facebookista ja Instagramista. Ottakaahan sivut seurantaan! Kuvia voi laittaa WhatsApp- tai tekstiviestinä tai sähköpostitse tulemaan oman alueen seurakehittäjille. Alueen tapahtumakalenteri päivittyy myös kaikille avoimien turnausten ja tapahtumien osalta. Näistäkin tapahtumista voitte halutessanne infota oman alueenne seurakehittäjää. 

Pesiskesä – täältä tullaan!


Lopuksi vielä maininta alueemme yhteisestä palkitsemistilaisuudesta, joka vietetään laivalla risteillen Syyskuun 27.-28.9.2019. Laiva lähtee Turusta. Laittakaahan päivä jo kalenteriin!

Mitä tahansa kysyttävää alueen toimintaan liittyen tulee, olivatpa ne kehitysehdotuksia, muuta palautetta tai tapahtumiin ja tiedottamiseen liittyvää, olettehan yhteydessä aluevastaava Villeen tai seurakehittäjiin Aleksiin, Mauriin ja Mikaan. 

Erinomaista harjoituskauden jatkoa ja tekemisen iloa toivottaen,

Eteläinen alue 2019