Eero Pitkänen on johdattanut KPL:n C-pojat Nuorisoleirin välieriin. Kuva: L.Laatikainen / Nuorisloleiri 2018Kouvolan Pallonlyöjien C-poikien joukkue on pelannut puhtaalla pelillä tiensä suoraan välieriin pesäpallon Nuorisoleirillä Seinäjoella. Kahdeksasta ottelusta 16 pistettä juoksuerolla 126-35 on kova suoritus. Vastassa ovat olleet mm. Vimpeli, Sotkamo, Kärsämäki ja Oulu.
KPL on voittanut jo tämän kesän Tenavaleirin sekä Suurleirin mestaruudet. Nähtäväksi jää, yltääkö Kopla maagiseen triplaan..
Välierässä KPL saa vastaansa puolivälieränsä kirkkaasti voittaneen Hyvinkään Tahkon. Sotkamo oli altavastaaja puolivälierässä, joka päättyi lukemiin 29 – 2. Tahkon jokerilyöjä Jaakko Kujanpää löi ottelussa peräti 2+9 juoksua.
Toisessa välierässä pelaavat IPV (toinen puhtaalla pelillä oleva joukkue) ja Vimpeli.
Nuorisoleirin poikien kilpasarjan välieräottelut pelataan perjantaina klo 10. SM-mitalit ratkotaan loppu- ja pronssiottelussa klo 14.30.

HP tyttöjen loppuottelussa

Kymenlaaksoon menee varmuudella mitali Nuorisoleiriltä, kun tyttöjen kilparjan loppuottelussa pelaa Haminan Palloilijoiden joukkue. Se kohtaa finaalissa Rauman Feran, jonka HP löi jo kertaalleen jatkolohkossa peräti 13-0. Loppuottelussa todellinen paremmuus punnitaan – alkaen klo 12.30 perjantaina.

Noora Pasi lukkaroi HP:n joukkueen loppuotteluun. Kuva: Nuorisloleiri 2018

Pelisarjojen kärkijoukoissa Espoo ja Hyvinkää

Pelisarjoissa nähdään myös Eteläisen alueen joukkueita kärkikahinoissa. Espoo White raivasi tiensä suoraan poikien välieriin, kun se pelasi alkulohkon 10 ottelua voitokkaasti: 20 pistettä juoksuerolla 129-56. Taakse jäivät mm. SMJ2, SiiPe, NaPe ja EuVe. Espoo on saanut maistaa jo aikaisemmilla tämän kesän leireillä pelisarjamenestystä, kun seuran E-pojat pelasivat Tenavaleirillä pelisarjan loppuottelussa jääden toiseksi ja D-pojat voittivat Suurleirillä pelisarjan mestaruuden.
Myös Hyvinkään Tahkon kakkosjoukkue on yltänyt välieriin poikien pelisarjassa.
Tyttöjen pelisarjan mitalipeleihin ylsi Hyvinkään Tahko, kun se pelaa pronssiottelussa. Ottelussa vastaan tulee Porin Pesäkarhujen D punaiset joukkue. Pronssiottelu alkaa perjantaina klo 9.45.
Nuorisoleirin tulospalvelu