Kuva: Juha LeskinenKontioiden eli yli 35-vuotiaiden SM-turnaus pelattiin kuluneena viikonloppuna Varkaudessa, Joroisissa ja Juvalla ennätysosanottajamäärällä (13 joukkuetta). Helsinkiläinen Puna-Mustat saavutti mitaleiden värisuoran, kun se ylsi tänä vuonna hopealle. Viime vuodelta taskussa on pronssimitalit ja edellisvuodelta mestaruus.
Tänä vuonna PuMu oli sijoitettu alkusarjassa D-lohkoon, jossa se kohtasi Lahden (voitto 6-0) ja Mansen (voitto 16-6). Välierissä vastassa oli Jyväskylän Kiri, joka joutui kokemaan PuMun vahvemmaksi luvuin 1 – 14. Finaalissa mestaruuteen marssi Evijärven Urheilijat lukemin 4-0.
Hopeajoukkue:
Allinen Tuomo
Hännikäinen Petri
Kaijula Pekka
Kokko Jarno
Köykkä Petri
Niemi Rami
Nylander Matti
Paakkinen Pasi
Rehunen Simo
Saari Mika
Tarmo Jyri
Torri Janne
Vartiainen Mikko
Hollingworth Joseph, pelinjohtaja
Samassa alkulohkossa pelannut eteläisen alueen toinen joukkue, Lahden Mailaveikot, ylsi turnauksessa sijoitukseen 11.