KPL on myös Suurleirin mestari. Kuva: Kouvolan Pallonlyöjät.Tampereen Suurleiri päättyi sunnuntaina poikien osalta Kouvalan Pallonlyöjien juhlaan, kun finaali KPL:n ja Hyvinkään Tahkon välillä päättyi selviin lukemiin 12 – 0. KPL iski Tahkolle luun kurkkuun heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun se teki viisi juoksua pelin alkuun. Jiri Joukainen löi ottelussa 1+3 ja Elias Pitkänen kolme juoksua.

Laitilan Jyske pelasi tyttöjen kilpasarjan finaalissa. Kuva: Laitilan Jyske.


Laitilan Jyskeellä oli syytä juhlaan, sillä tyttöjen kilpasarjajoukkue selvitti tiensä loppuotteluun saakka. Se joutui kokemaan loppuotelussa kuitenkin Porin Pesäkarhut vielä paremmakseen; lukemin 0 – 3.
Eteläisen alueen saldo Suurleirillä oli erinomainen, kun kolmen kilpasarjan finaalijoukkueen lisäksi Haminan Palloilijat ylsi poikien kilpasarjassa 10. sijaan, Jokioisten Koetus 14.:een ja Lahden Mailaveikot 15. sijaan. Tytöissä Haminan Palloilijat olivat pykälän verran parempia kuin seuran pojat ja sijoittuivat 9:nneksi.

Pelisarjojen loppuotteluissa Espoo (pojat) ja Janakkala (tytöt)

Espoon Pesiksen White-joukkue on poikien pelisarjan voittaja.


Pelisarjoissa nähtiin myös eteläisiä joukkueita finaaleissa, sillä poikien pelisarjan voiton vei Espoon Pesiksen White-joukkue ja tyttöjen pelisarjan toiseksi sijoittui Janakkalan Janan joukkue. KiPe06 Järvenpäästä sijoittui viidenneksi poikien pelisarjassa, kun se voitti sijoitusottelussa Kouvolan Pallonlyöjien E-poikien joukkueen. Tytöissä kymmenen joukkoon ylsivätä Janan lisäksi Kuusankosken Puhti (6.) ja Loimaan Palloilijat Junioripesis (7.), kun taas poikien pelisarjan kärkikymmenikköön riitti vielä enemmän eteläisiä joukkueita: Roihu (8.), Espoon Pesis Blue (9.) ja Haminan Palloilijat (10.)

Jana sijoittui upeasti toiseksi tyttöjen pelisarjassa. Kuva: Janakkalan Jana