Sunnuntaina Joensuussa pelataan sekä B-poikien että miesten Itä-Länsi -ottelut. B-poikien arvo-ottelun Idän joukkueeseen ovat päässeet Kouvolan Pallonlyöjien Jasperi Luoma ja Kristian Malikine.
Hyvinkään Tahkon Aleksanteri Haukka, Luukas Levänen ja Joosua Rättö sekä Pöytyän Urheilijoiden Joona Iivonen pelaavat Lännen joukkueessa. Iivosen kasvattajaseura on Loimaan Palloilijat Juniorit. Lännen toisena pelinjohtajana toimii espoolaislähtöinen, Hyvinkään Tahkon Lauri Helin.

Miesten Idän joukkue KPL-väritteinen

Miesten ottelu pelataan sunnuntaina klo 16 alkaen. Idän joukkueessa on peräti kuusi kouvolalaispelaajaa ja pelinjohtajatkin tulevat Kouvolan Pallonlyöjistä, kun johdosta vastaavat Matti Iivarinen ja Jukka Mäkinen.
Kouvolasta Idän joukkueessa pelaavat:
Janne Kivipelto (kasvattajaseura Alajärven Ankkurit, 1. miesten Itä-Länsi, kuvassa vas.)
Juha Korhonen (Hyvinkään Tahko, 11.)
Anssi Lammila (Loimaan Palloilijat, 7.)
Matti Latvala (Koskenkorvan Urheilijat, 6.)
Tommi Mäentausta (Hyvinkään Tahko, 3.)
Sasu Toikka (Haminan Palloilijat, 2.)
Lisäksi eteläistä väriä Idän joukkueeseen tuo kolmannen miesten Itä-Länsi -ottelunsa pelaava Joensuun Mailan Iiro Kuosa, jonka kasvattajaseura on Vihdin Pallo.
Lännen joukkueen eteläisen alueen ainoa edustaja on Hyvinkään Tahkon Teemu Nikkanen (kuvassa oik.). Arvo-otteluvalinta on hänelle ensimmäinen miesten pelissä.
 
Nikkanen on pelannut sekä A-poikien että B-poikien Itä-Lännessä kahdesti. Tahkon kopparista juttua myös Aamupostissa: https://www.aamuposti.fi/artikkeli/682134-lannen-mies-hakee-nappisuoritusta-teemu-nikkanen-lahtee-uransa-ensimmaiseen-miesten
Katso lisää miesten joukkueesta: https://www.superpesis.fi/site/assets/files/10858/il-2018-m.pdf