Helsingin Roihun Aino Vapaavuori on ainoa Eteläisen alueen edustaja B-tyttöjen Idän joukkueessa. Kuva: RoihuLauantaina Itä-Lännessä pelataan B-tyttöjen ja naisten ottelut. B-tyttöjen Itä-Länteen on Eteläiseltä alueelta yltäneet Roihun Aino Vapaavuori Idän joukkueeseen ja Janakkalan Janan Anna Ala-Kauhaluoma, Anni Heikkilä sekä Senni Korhonen Lännen joukkueeseen. Korhonen on tyttöjen Itä-Länsi -ottelussa toista kertaa, mutta muille valinta on ensimmäinen. Heikkilän kasvattajaseura on Hämeenlinnan Paukku, mutta Ala-Kauhaluoman ja Korhosen Jana.
Aino Vapaavuoresta ja Itä-Länsi -mietteistä voit lukea pesisnetistä: https://www.pesis.fi/?x21605=37874250. Sekä Roihu että Janakkala pelasivat B-tyttöjen superpesiksessä tiensä ylempään jatkosarjaan 12 parhaan joukkueen joukkoon.

Naisten ottelussa eteläistä verta vähän sekä Idässä että Lännessä

Naisten Itä-Länsi -ottelu vihelletään lauantaina klo 16.00 käyntiin. Idän joukkueessa nähdään viidennen naisten Itä-Länsi-ottelunsa pelaava, Helsingin Puna-Mustien kasvatti, Jyväskylän Kirittärien Virpi Hukka. Toisena  pelinjohtajana toimii Hyvinkään Tahkon Antti Yli-Saunamäki.
Lännen joukkueessa eteläistä väriä joukkueeseen tuo Porin Pesäkarhujen Susanne Ojaniemi, jonka kasvattajaseura on Järvenpään Pesis. Ojaniemen valinta naisten Itä-Länteen on hänelle kolmas.
Katso lisää naisten itä-länsi – joukkueista:
https://www.superpesis.fi/site/assets/files/10858/il-2018-n-1.pdf