Keravan Pesis-Junioreiden kasvatti, Koskenkorvan Urheilijoita edustava Eero Kuitunen pelaa ensimmäisen A-poikien Itä-Länsi -ottelunsa. Kuva: Koskenkorvan Urheilijat


Perjantaina Joensuussa pelataan A-poikien ottelu, jossa Itää edustavat Kouvolan Pallonlyöjien Valtterit Hämäläinen ja Luoma sekä Haminan Palloilijoiden Joni Lehikoinen. Lisäksi Idän paidan pukee päälleen Kiteen Palloa edustava, KPL:n kasvatti Jesse Eskelinen. Hämäläinen, Luoma ja Eskelinen ovat vuoden 2016 A-poikien suomenmestareita Kouvolan Pallonlyöjien paidassa. Lehikoinen pelasi mestaruuteen viime vuonna Kiteen Pallon väreissä.

Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti Jesse Eskelinen valittiin viime vuonna Ykköspesiksen vuoden lukkariksi. Kuva: Kiteen Pallo-90


Lännen joukkueessa Eteläisen alueen pelaajia ovat Hyvinkään Tahkon Atte Brandt, Aku Kettunen, Santtu Patova ja Patrik Vartama. Lisäksi joukkueessa pelaa Keravan Pesis-Junioreiden kasvatti Eero Kuitunen. Hän edustaa Koskenkorvan Urheilijoita. Kuitunen oli myös voittamassa suomenmestaruutta vuonna 2016 Kouvolan Pallonlyöjissä. Hän on tällä kaudella vuokralla Koskenkorvan Urheilijoissa Kouvolan Pallonlyöjistä.
Lännen joukkueen pelinjohtajana nähdään Hyvinkään Tahkon Mika Lehto. Hän edusti jo eilen Ykköspesiksen Itä-Lännessä Varkaudessa; toimien Lännen joukkueen kakkospelinjohtajana (edustaen Jokioisten Koetusta). Itä voitti Ykköspesiksen Itä-Länsi -ottelun 1 – 0 (6-2, 1-1).
Perjantaina klo 18.30 alkavaan A-poikien Itä-Länsi -otteluun on vapaa pääsy. Ottelun tarjoaa Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto.
Katso lisää A-poikien Itä-Lännestä (mm. alustavat kokoonpanot otteluun): https://www.pesis.fi/ita-lansi-2018/a-pojat/