Lauantaina 28.4. pelattiin PPL eteläisen alueen kauden 2018 ensimmäinen ottelu Tampereella, kun Manse PP ja Espoon Pesis kohtasivat C-tyttöjen aluesarjaottelussa.  Ottelu pelattiin mainioissa olosuhteissa. ”Sää oli parempi kuin monena juhannuksena!”, aurinkoisesta säästä iloinnut Mansen joukkueenjohtaja Riikka Karisto-Aumala kehui huhtikuisia olosuhteita.
Kenttä oli kuiva, ja pallo kulki kovaa C-tyttöjen tasaisessa kamppailussa, mikä näkyi ottelun juoksumäärässäkin. Kotijoukkue oli ottelussa hitusen parempi, kun lukemat päättyivät Mansen 2-0 (6-4, 15-14) voittoon. Hyvissä olosuhteissa nähtiin peräti neljä kunnaria, kun tamperelaisilta pesät kiersivät Sofia Tammela, Vilma Ryödi ja Aada Keronen. Espoolaisista kunnarin arvoisesti löi Camilla Johansson. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Mansen Tammela sekä Espoon Estella Niemi.

Espoolaiset ahkerimpia kauden aloittajia huhtikuussa

PPL eteläisen alueen aluesarja jatkuu sunnuntaina, kun pelinsä aloittavat Espoon C-poikien pelisarjan molemmat joukkueet keskinäisessä ottelussaan ja D-tyttöjen pelisarjassa Espoon joukkue matkustaa Loimaan vieraaksi. Vappu huilataan, ja 2.5. eteenpäin aluesarjan pelejä pelataankin sitten lähes päivittäin syyskuun puoleen väliin saakka. Runkosarjan ottelumäärä on lähes 750 aikuisten ja junioreiden aluesarjoissa. Seuraa tuloksia tai löydä tulevia otteluja osoitteessa: https://www.pesistulospalvelu.fi/
Antoisaa pesiskesää 2018 kaikille!!!
Kuvat: Riikka Karisto-Aumala, Manse PP